Šipriniai Kvepalai Moterims ir Vyrams

Šiprinių šeimos kvapai moterims primena prabangų šilkinį šalį, elegantiškas pirštinaites. Tinka stiprioms asmenybėms, intriguojančioms ir aistringoms
moterims. Šipro nata suteiks Tau drąsos.
Šiprinių kvapų šeimoje vyrams dominuoja drąsūs, ryžtingi, stilingi ir elegantiški kvapai. Jų išraiškingas ir gaivus aromatas ilgai išlieka atmintyje.
Šipro kvapų šeima: .Tai puiki aromatų šeima, kuri charakterizuojama žemės, samanų, ąžuolo, kedro, pačiulių, citrusinių vaisių ir bergamočių kvapais. Šis kvepalų grupė atsirado po pirmųjų kvepalų Chypre Coty, kurie buvo sukurti Fransua Koty atostogų Kipro saloje metu 1917 metais. Tai aromatas dvelkiantis viduržemio jūra. Šipriniai kvepalai populiarus tiek moterų, tiek vyrų tarpe. Šiuolaikiniai šipro kvepalai pasižymi įvairiomis kombinacijomis, tokiom kaip gėlių, vaisių, medžio aromato, gyvūnų, bet lengvai atpažįstami savo šiltu aromatu, kuriame persipina viršutinės citrusinių vaisių, ąžuolo ar pačiulių natos.

Šipriniai kvepalai moterims, iš PURE (klasikinės) kolekcijos:
FM 05, FM 16, FM 18, FM 34, FM 80, FM 372,  FM 421FM 432
Šipriniai kvepalai moterims, iš  PURE Royal kolekcijos:
FM 149, FM 192, FM 356, FM 357, FM 362FM 802FM 803FM 804FM 811FM 819, FM 829,

Šipriniai kvepalai vyrams, iš PURE (klasikinės) kolekcijos:
FM 56, FM 110
Šipriniai kvepalai vyrams, iš PURE Royal kolekcijos:
FM 169,

FM Šipriniai kvepalai vyrams ir moterims, iš PURE Royal Unisex kolekcijos:
FM 901 ~ Tom Ford Costa Azur

Chypre kvepalai yra kvepalų kategorija, kuri žinoma dėl sudėtingo, žemiško kvapo. Pavadinimas „Chypre“ yra kilęs iš prancūziško žodžio, reiškiančio Kipro salą, kurioje tradiciškai buvo skinama kvapioji levanda.

Chypre kvepalai paprastai apima citrusinių, gėlių ir medienos natų mišinį su ąžuolo samanų, pačiulių ir levandų pagrindu. Šie kvapai dažnai pasižymi aštria viršutine nata, kurią subalansuoja šilta, žemiška bazinė nata.

Chypre kvepalai dažnai laikomi rafinuotais ir elegantiškais bei yra populiarus pasirinkimas iškilmingoms progoms. Juos gali nešioti tiek vyrai, tiek moterys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą