Šipriniai Kvepalai su Prieskonių Natomis Unisex FM 901

Tom Ford Costa Azura analogas FM 901 kvepalai internetu
PURE Royal 901 kvepalai vyrams ir moterims. Tai subalansuotas aromatas, perkeliantis jūsų pojūčius į žydrąsias pakrantes, sukeldamas egzotiškos prabangos ir ramybės pojūtį. Šie išskirtiniai kvepalai yra šedevras, sukurtas su harmoningu gaivių ir viliojančių natų deriniu.
Šių kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip unikalų citrusinių ir vandens elementų susiliejimą, sukuriantį gaivų ir elegantišką aromatą. Kvapas atsiveria gyvybingais citrinų, mandarinų ir kadagių dvelksmais, primenančiais saulėtą Viduržemio jūros rytą. Nusistovėjus kvapui, išryškėja dreifuojančios medienos, imbiero ir aromatinių žolelių širdies natos, kurios suteikia kompozicijai gylio ir sudėtingumo. Galiausiai, pagrindinės kedro, gintaro ir miros natos suteikia gundančio ir jausmingo prisilietimo, palikdamos užburiantį pėdsaką.
FM 902 kvepalai ypač tinka šiltiems metų laikams ir saulėtam klimatui, todėl tai puikus pasirinkimas pavasariui ir vasarai. Jo gaivinantis ir pakylėjantis charakteris papildo vėjuotas dienas ir švelnius šių metų laikų vakarus. Šiuo aromatu geriausia mėgautis dienos metu, nes jis skleidžia gaivų aromatą, puikiai papildantį saulės spindulių šilumą.
Jis įkūnija nuotykių ieškotojų sielą, kurią traukia jūros pakrantės ir svajingos paplūdimio vietos. Tai unisex aromatas, todėl tinka tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems klasikinių ir prabangių kvepalų kvapą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos subalansuotus Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų kvapas panašus į Costa Azura kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 901 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, kietis, kadagys.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kardamonas, imbieras, levanda.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, gintaras, pačiulis.
Kvapas: šiprininis su prieskonių nata..
Charakteris: klasikinis, subalansuotas, elegantiškas
FM 901 kvepalai įkvėpti Costa Azura aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170901
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford Costa Azura analogas FM 901 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390901
Kaina: 00.41 €     FM 901 kvepalai įkvėpti Costa Azura kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas13:08

    Tai ne tik kvepalai, tai gaivaus oro gurkšnis. Jūros bangų išsvaidytų dumblių ir įmirkusios medienos aromatas. Kvapas subalansuotas, tirštas su sūriu gaivumu.

    AtsakytiPanaikinti