Pavergiantys Šipriniai Kvepalai su Gėlių Nata Unisex FM 978

 

Tom Ford White Suede analogas FM 978 kvepalai dovana kvepalai internetu
Šipriniai kvepalai PURE Royal 978 vyrams ir moterims. Tai vienas iš tų malonių kvapų, kuriuos net norisi užuosti namuose, darbe, einant miegoti ir t.t. Sujungia odos švelnumą su gėlių ir citrusinių vaisių natų gaivumu, sukurdamas šiltą, švelnų ir priklausomybę sukeliantį kvapą.
Šių kvepalų kvapas geriausiai apibūdinamas kaip kreminis, pudrinis ir šiek tiek muskusinis aromatas. Jis atsiveria baltos frezijos pliūpsniu, kuris suteikia švaros. Kvapui vystantis, išryškėja subtilios rožių ir lelijų natos, kurios suteikia meilumo. Kvapo širdyje dominuoja oda, kuri savo šiltu ir aksominiu buvimu apgaubia pojūčius. Galiausiai, muskuso ir medienos akordų užuominos tvyro kvapo pagrinde, suteikdamos subtilaus jausmingumo.
Šie pavergiantys FM 978 kvepalai tinka visais metų laikais, nes be vargo pereina iš pavasario gaivumo į jaukią žiemos šilumą. Jis gali būti dėvimas dieną ar vakare, todėl jis yra universalus bet kokiai progai.
Šie kvepalai patinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina rafinuotus ir gausius kvapus. Jis įkūnija pasitikėjimo ir žavesio jausmą, todėl idealiai tinka asmenims, norintiems palikti ilgalaikį įspūdį. Aromatas žadina paslaptingumą ir jausmingumą, pritraukia tuos, kuriuos traukia nesenstantys ir priklausomybę sukeliantys aromatai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos paslaptingus Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų kvapas panašus į White Suede kvepalų kvapą. Šipriniai FM kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 978 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: pakalnutė, balta frezija.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, matė lapai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, oda, muskusas.
Kvapas: šiprininis su gėlių nata.
Charakteris: paslaptingas, intriguojantis
FM 978 kvepalai įkvėpti White Suede aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170978
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford White Suede analogas FM 978 kvepalai dovana kvepalai internetu

FM PURE Royal kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390978
Kaina: 00.41 €     FM 978 kvepalai įkvėpti White Suede kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas17:59

    Visada džiaugiuosi, kai einu pro savo garderobą, o baltas zomšinis švarkas kviečia jį vilkėti! Kvapas, visada verčia mane užsipurkšti jį ant riešo... ir leisti vėl švelniai apgaubti mane.
    Tikriausiai jo neišmesiu iš galvos, nes jame yra kažkas, kas mane traukia kiekvieną kartą, kai jį nešioju.

    AtsakytiPanaikinti
  2. unisex aromatas15:06

    Kilnus unisex aromatas. Zomša skamba akivaizdžiai, o kartais net yra benzino natos. O būna dienų, kai zomša nublanksta į antrą planą, kvapas visiškai susilieja su manimi ir mano oda, lieka tik subtiliausios rožės atspalvis. Mėgstu šią subtilią rožę zomšos fone ir norėčiau ją girdėti dažniau. Kvapas, prie kurio visada tiesiasi ranka.

    AtsakytiPanaikinti