Gundantys Šipriniai Kvepalai su Jūros Nata Unisex FM 992

 

Vodka on the Rocks By Kilian analogas FM 992 kvepalai internetu

PURE Royal 992 vyrams ir moterims. Jūros brizas kvepalų buteliuke, kuriame vėsus gaivumas derinamas su rafinuotu posūkiu.
Šis kvapas yra tikras vasaros malonumas, išsiskiriantis unikaliu ledinių citrusinių vaisių, prieskonių ir medienos natų mišiniu. Jo išskirtinis aromatas primena trapų, atšaldytą kokteilį, kuriuo mėgaujamasi ant uolų.
FM 992 kvepalai idealiai tinka tiek vyrams, tiek moterims, tai universalus aromatas, tinkantis įvairioms progoms. Šiltesniais mėnesiais jis kvepia kaip puikus vasaros kvapas, sukeliantis atsipalaidavimo ir vėsos jausmą. Dėl gaivinančio kvapo jis yra puikus pasirinkimas dėvėti dieną, ypač pavasarį ir vasarą, kai kvepalų ledinis pobūdis gali sumažinti saulės šilumą.
Ledinės citrusinių vaisių ir medienos natos sukuria gaivų kvapą, todėl idealiai tinka šiltesniems mėnesiams ir dienos metu. Kvepalai neabejotinai primena jūrą ir verčia galvoti apie vasaros dienas ir paplūdimį. Kvapas patinka tiems, kurie vertina gaivų ir vėsų aromatą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaiviai vėsiu Federico Mahora kvepalus vasarai? Šių FM kvepalų kvapas panašus į Vodka on the Rocks kvepalų kvapą. Šipriniai FM kvepalai su jūros brizo nata.

PURE Royal FM 992 kvapo natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: šaldyta citrina, kardamonas, rozmarinas, jūros brizas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: šviežios gėlės, rabarbaras, erškėtuogė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: miško samanos, santalas, gintaro užuomina.

Kvapas: šiprininis su jūros nata.
Charakteris: gundantis, energizuojantis
FM 992 kvepalai įkvėpti Vodka on the Rocks aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170992
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Vodka on the Rocks analogas FM 992 kvepalai internetu

FM PURE Royal kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390992
Kaina: 00.41 €     FM 992 kvepalai įkvėpti Vodka on the Rocks aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas20:19

    Išlieka ant drabužių iki skalbimo. Nuostabus gaivus kvapas, kuris, kaip bebūtų keista, geriausiai skamba vasarą;) Man patinka esant sausam, saulėtam, ramiam orui. Toks krištolinis gėlių gaivumas, šiek tiek pabrėžiamas prieskonių. net ir sunkiai suvokiama alkoholinė nata nepadaro kvapo žiauraus, tik prideda pikantiškumo ir įžūlumo. Jaunystės kvapas.

    AtsakytiPanaikinti