Universalus Audinių Dėmių Valiklis


Universalus audinių dėmių valiklis praturtintas aktyviais fermentais, efektyviai pašalina net labiausiai patvarias dėmes. Kadangi į valiklio sudėtį įeina aktyvūs enzimai: proteazė ir lipazė, kurie veiksmingai šalina net žolės, kraujo, kiaušinių, riebių padažų ir aliejaus dėmes, priemonė yra labai veiksminga, veikia esant žemai temperatūrai bei saugo audinius nuo susivėlimo ir skalbiant neleidžia
susidaryti naujoms nešvarumų sankaupoms. Jame nėra chloro, todėl jis gali būti taikomas tiek baltiems tiek spalvotiems audiniams. Jis negriauna audinio struktūros. Rekomenduojamas net labai subtiliems audiniams.
Kaip naudoti audinių dėmių valiklį? Purškiklio galiuką nustatykite į padėtį ON, užpurkškite valiklio tiesiogiai ant dėmės ir palikite 10 minučių, tada išskalbkite audinį rankomis arba skalbimo mašina, įpilant skalbimo skysčio ar miltelių. Skalbimas rankoms ir švelnių audinių skalbimas: į 10l vandens įpilkite 100ml dėmių valiklio, įpilkite skalbimo miltelių arba skysčio ir pradėkite skalbimą. Skalbimas automatinėmis skalbimo mašinomis: į skalbimo mašinos dozavimo skyrių įpilkite miltelių, įpilkite 100ml dėmių valiklio ir pradėkite skalbimą.
Reikia laikytis drabužių gamintojų nurodymų ir prieš naudojant valiklį patikrinti spalvų atsparumą, geriausiai užlašinant truputį dėmių valiklio ant nematomos audinio dalies. Nepilkite tiesiogiai ant metalinių drabužių detalių.

Talpa: 750 ml.
Prekės kodas: 704004

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą