Užburiantys Šipriniai Gėlių Kvepalai Unisex FM 944

 

Tom Ford Metallique kvepalų analogas fm 944 kvepalai moterims ir vyrams

PURE Royal 944 unisex kvepalai. Kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip harmoningą gėlių ir metalo akordų sintezę.
Šis kvapas atsiveria ryškiai ir švariai su viršutinėmis aldehidų, citrinų ir bergamočių natomis. Vėliau, įdomi plėtra pudrinių gėlių. Pagrindinė nata – saldi vanilė, bet ne gurmaniška. Jei mėgstate vanilės kvapus, pralaukite pradžios natas ir galite rasti kažką jums patinkančio.
Tai universalūs kvepalai, kuriuos galima nešioti ištisus metus. Dėl savo gaivaus ir švytinčio charakterio jis ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, nes papildo šiltas ir saulėtas dienas. Tačiau dėl savo metalo ir vanilės žavesio FM 944 kvepalai taip pat tinka vėsesniems mėnesiams, suteikiant žiemos sezonui spindesio ir šilumos.
Tačiau pirmiausia turite išbandyti šiuos kvepalus ant savo odos ir pamatyti, kaip kvapas vystysis kartu su jūsų kūno chemija, nes tai sudėtingas aukščiausios kokybės mišinys, turintis daug natų, todėl tik jūsų oda nuspręs, ar šie kvepalai skirti jums.
Šis aromatas skirtas tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina užburiančius ir šiuolaikiškus kvapus. Tai patinka tiems, kurie pripažįsta savo individualumą ir yra įsitikinę, kad išreiškia savo stilių. Kvepalai puikiai tinka tiems, kurie renkasi drąsų, bet elegantišką aromatą, todėl tinka tiek kasdieniam, tiek iškilmingam renginiui.
Kas įkvėpė sukurti šiuos užburiančius Federico Mahora kvepalus? Šių FM 944 kvepalų kvapas panašus į Tom Ford Metallique kvepalų kvapą. Šipriniai FM kvepalai su gėlių nata, moterims ir vyrams

PURE Royal FM 944 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, bergamotė, vyšnia, anyžiai, rožiniai pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, ciklamenas, jazminas, aldehidų natos, subtilios žalios natos su verbenos užuomina
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: Peru balzamas, vanilinas, kristalizuotas cukrus, medienos ir pudros natos, aromatinės medienos ir vaisių natos

Kvapas: šiprininis su gėlių nata.
Charakteris: užburiantis, modernus
944 FM kvepalai įkvėpti Tom Ford Metallique aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170944
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Metallique analogas FM 944 kvepalai moterims ir vyrams

FM PURE Royal kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390944
Kaina: 00.41 €     FM 944 kvepalai įkvėpti Tom Ford Metallique kvepalų aromato

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą