Modernūs Šipriniai Kvepalai su Gėlių Nata Unisex 912

Jo Malone London Basil & Neroli analogas FM 912 kvepalai internetu
PURE Royal 912 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra miestietiški, kuriuose dera gaivios, aromatingos baziliko natos su gyvybinga neroli esencija. Šis nuostabus kvapas sukuria unikalų mišinį, kuris yra gaivinantis ir modernus.
Šių kvepalų kvapas primena saulėtą netoli miesto esantį Viduržemio jūros sodą su aštriais citrusiniais atspalviais ir žolelių niuansais. Bazilikas prideda aromato, o neroli kvepalams suteikia saldumo. Kartu šios natos sukuria gaivų ir pakylėjantį kvapą, kuris puikiai tiks tiek vyrams, tiek moterims.
FM 912 kvepalai labiausiai tinka pavasario ir vasaros sezonams. Gaivus ir kovingas aromato pobūdis puikiai papildo šiltą orą ir saulėtas dienas, todėl tai puikus pasirinkimas pramogoms lauke ar tiesiog mėgaujantis saulės spinduliais. Jis yra universalus ir gali būti dėvimas visą dieną ir vakarą.
Kvapas įkūnija energijos ir modernumo jausmą, todėl tinka tiek kasdieniam, tiek iškilmingam renginiui. Jis patinka tiems, kurie vertina balansą tarp gaivumo ir stiprumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius, modernius Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų kvapas panašus į JM Basil and Neroli kvepalų kvapą. Šipriniai kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 912 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, citrina, pipirai, apelsinų eterinis aliejus.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Neroli aliejus, apelsinmedžio žiedai, bazilikas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, vetiveris.
Kvapas: šiprininis su gėlių nata.
Charakteris: miesto, modernus, populiarus
FM 912 kvepalai įkvėpti Basil & Neroli aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170912
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Jo Malone Basil & Neroli analogas FM 912 kvepalai internetu 

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390912
Kaina: 00.41 €     FM 912 kvepalai įkvėpti Basil & Neroli kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Vaiva17:14

    Labai gražus bazilikas, šviežias, tarsi ką tik susmulkintas. Apskritai man kvapas toks natūralus, kad atrodo, kad tiesiog ant riešo užsitepiau eterinio aliejaus.

    AtsakytiPanaikinti