Maištingi Rytietiški Kvepalai su Prieskonių Nata FM 366

Yves Saint Laurent Black Opium analogas FM 366 kvepalai internetu
PURE Royal 366 kvepalai moterimsKvepalai yra žavūs maištingi ir miestietiški, kurie dvelkia paslaptingumu ir seksualumu. Dėl savo unikalaus natų derinio jis palieka ilgalaikį įspūdį, kuris yra drąsus ir jausmingas.
Kvapas pasižymi sodriu ir priklausomybę sukeliančiu kavos, vanilės ir baltų gėlių mišiniu. Pradinis kavos pliūpsnis sukuria šiltą ir energijos suteikiantį aromatą, o vanilė suteikia saldumo ir jausmingumo. Baltos gėlės, įskaitant apelsinų žiedus ir jazminus, suteikia aromatui moterišką atspalvį.
Kvepalai FM 366 skirti maištingai ir šiuolaikiškai moteriai, norinčiai pareikšti savo nuomonę. Vėsesniais mėnesiais kavos ir vanilės natos suteikia jaukumo ir komforto jausmą, todėl tai idealus kvapas rudeniui ir žiemai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos aštrius maištingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM World kvepalai savo kvapu panašūs į Black Opium kvepalų kvapą. 

PURE Royal FM 366 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai, apelsinmedžio žiedas, kriaušė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kava, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačulis, kedras.
Kvapas: rytietiški su prieskonių nata.
Charakteris: maištingas, miesto, seksualus, aštrus
FM 366 kvepalai įkvėpti Black Opium
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170366
Kaina: 40.33 €       Yves Saint Laurent Black Opium analogas FM 366 kvepalai internetu

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170366.02
Kaina: 24.14 €        Yves Saint Laurent Black Opium analogas FM 366 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390366
Kaina: 00.41 €        FM 366 kvepalai įkvėpti YSL Black Opium

Iš gausaus šio kvapo produktų, (kvapas panašus į YSL Black Opium kvapą) jūs galite susirinkti puikų dovanų rinkinį jai, mamai, sesei, draugei ar močiutei. Dovanos ir sveikinimai džiugina artimuosius gimtadienio, jubiliejaus, vestuvių, Kalėdų, Valentino ar mamos dienos proga.
Dovanos internetu atvyks tiesiai į namus, darbovietę ar bet kokią kitą jūsų pasirinktą vietą.

4 komentarai:

  1. Ineta18:56

    Klasikinis kvapas. Tai labai stiprūs ir ilgai išliekantys kvepalai, tačiau jie yra vieni iš mano mėgstamiausių. Kava, vanilė ir apelsinų žiedai yra tikra bomba. Man patinka purkšti kvepalus į viršų, o tada vaikščioti. Kvapas išlieka visą dieną ir nereikia jo dar kartą pasipurkšti.
    Taip pat manau, kad šis kvapas labai gerai dera su mano kūno chemija, kaip tai daro dauguma vanilės ir kavos kvapų. Aš rekomenduočiau tai tiems, kurie nori šilto, saldaus, aštraus kvapo naktį, ypač rudenį ir žiemą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas11:26

    FM PURE Royal 366 yra seksualus ir paslaptingas – saldus ir gurmaniškas kvapas. Aš įsimylėjau šį nuostabų kvapą, kuris yra unikalus ir išskirtinis. Kavos nata yra pati patraukliausia ir gražiausia šiuose kvepaluose dėl juose esančios vanilės.
    Nuostabus aromatas, vedantis vyrus iš proto dėl aštrių ir gundančių natų derinio. Puikiai tinka vėsesniam orui ir Kalėdoms.

    AtsakytiPanaikinti
  3. geriausi kvepalai moterims15:21

    Bandydama šiuos kvepalus žiūrėjau į jos skeptiškai, bet dabar dėl šio kvapo pamečiau galvą. Šie kvepalai taip gerai kvepia, kad man tai yra geriausias žiemos aromatas. Tai geriausi kvepalai moterims. Šiuos kvepalus pirksiu dar ne kartą. Labai, labai rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas20:42

    Šie kvepalai yra vieni iš nedaugelio moteriškų kvepalų, kuriuos be galo dievinu. Nešioju jos net būdama viena namuose, nes taip nuostabiai kvepia. Man patinka kavos nata, kuri puikiai dera su pačiuliu. Tai mano vieninteliai kavos kvapo kvepalai, skirti moterims. Tai neabejotinai gilus ir apgaubiantis, galingas kvapas ir jei jis tinka jūsų odos chemijai, kaip ir man, galite jį naudoti visur.

    AtsakytiPanaikinti