Kvepalai Šipriniai su Gėlių Aromatu Moterims FM 803

Jean Paul Gaultier Scandal analogas FM 803 kvepalai internetu
PURE Royal 803 kvepalai moterims. Kvepalai yra saldūs, bet labai malonūs, kurie unikaliame aromate sujungia jausmingumą ir intrigą.
Atsivėręs sultingomis ir saldžiomis apelsinų ir medaus natomis, jis virsta žavia gardenijų ir vilkdalgių širdimi. Galiausiai aromatas įsitvirtina šiltame ir apgaubiančiame karamelės ir pačiulių niuansų pagrinde. Šis derinys sukuria prabangų ir malonų aromatą, kuris dvelkia ir rafinuotumu, ir žaismingumu.
FM 803 kvepalai skirti moterims, kurios vertina moteriškumu ir įžūlumu dvelkiantį aromatą. Saldumo ir gundymo sugretinimas šiame kvape sukurtas moterims, kurios išdrįsta išsiskirti, palikdamos ilgalaikį įspūdį, kad ir kur bekeliautų.
Jo saldžios ir jausmingos natos ypač vilioja vėsesniais mėnesiais, o šaltam rudens ir žiemos orui suteikia šilumos ir gylio.
Kas įkvėpė sukurti šiuos skandalingus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Scandal kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 803 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinas, medus, laukinis persikas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: gardenija, apelsino žiedas, vilkdalgis
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, vanilė, gintaras
Kvapas: šiprininis su gėlių nata.
Charakteris: jausmingas, viliokliškas, skandalingas
FM 803 kvepalai įkvėpti Scandal
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170803
Kaina: 40.33 €      Jean Paul Gaultier Scandal analogas FM 803 kvepalai internetu

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170803.02
Kaina: 24.14 €      Jean Paul Gaultier Scandal analogas FM 803 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390803
Kaina: 00.41 €        FM 803 kvepalai įkvėpti JPG Scandal

3 komentarai:

  1. Puikus FM Pure Royal aromatas11:47

    Šie „Pure Royal“ kvepalai kvepia taip saldžiai, jausmingai, gundančiai ir maloniai, kad jaučiuosi pakilėta. Tai nuostabūs, pasitikėjimą ugdantys kvepalai. Kai dėviu šiuos įžūlius kvepalus, aš jaučiuosi taip, tarsi galėčiau užvaldyti visą pasaulį. Išlieka ilgai ir verčia aplinkinius klausti, kuo aš kvepiu. Šiuos FM kvepalus gavau kaip ankstyvą Kalėdinę dovaną. Tai mano pirmieji prabangūs kvepalai. Puikus FM World aromatas, kuris puikiai tinka tiek dienai tiek naktčiai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai saldus, gurmaniškas aromatas merginoms. Manau, mano geriausio gurmaniško aromato paieškos baigėsi. Norėjau firminio aromato ir manau, kad ką tik radau. Kalbant apie kvapus ir ypač ilgai išliekančius, esu fanatikė. Šie FM World kvepalai kiekvienai, kuri ieško ilgai išliekančių kvepalų. Tikiuosi Kalėdų proga gauti dovanų šiuos kvepalus iš savo vaikino.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas12:18

    Saldus, bet man ne per saldus, su lengvu kartumu, kaip tikras medus. Jei ieškote medaus, natūralaus, skanaus – pasirinkote teisingą kryptį. Šiuos medaus kvepalus nešioju tik šaltyje ir purškiu griežtai nedidele doze, ne daugiau nei pora purškimų. Saldus, gundantis, šiltas kvapas šaltajam sezonui.

    AtsakytiPanaikinti