Kokius Kvepalus Rinktis Rudens Sezonui?

Atėjus rudeniui ir atvėsus orams verta pakeisti gaivius, lengvus vasariškus kvepalus į sodresnius, šiltesnius, išraiškingesnius aromatus. Šaltas oras yra sudėtingesnių kvepalų draugas, nes šaltame ore tokie kvepalai suskamba visus savo gražumu, atsiskleisdami užslėptas kvapų puokštes.

Kvepalai rudeniui moterims ir vyrams


Kaip rudenį pradedame dėvėti tamsesnius ir storesnius drabužius, kad jaustumėmės šilčiau ir jaukiau, taip pat reikalingi kvepalai, kurie sukurtų šilumos pojūtį. Taigi, jei norite visą dieną kvepėti maloniai, turite pereiti prie intensyvesnių, šiltesnių kvapų. Rudenį verta išbandyti kvapus, kurie puošia ir apgaubia, ir suteikia galimybę pasimėgauti rudeniškų kvapų ir rytietiškų prieskonių įvairove. Šiuo metų laiku populiarūs tampa medžio, fougere/aromatiniai ar lengvesni rytietiški kvepalai. Tokie kvepalai yra provokuojantys, žaižaruoja seksualumu, apgaubia savo šiluma, o kvapas  pasižymi turtingesnėmis, spalvingesnėmis natomis.
Kvapų natos, kurios geriausiai tinka rudens nuotaikai, yra šiltos ir muskusinės, pavyzdžiui, pačiulio, vetiverio, medienos, sandalmedžio, gintaro, ąžuolo ir pan.
Rudens dargana ir melancholija yra bejėgė prieš žmogišką artumą ir šilumą, sustiprintą gundančiu kvepalų aromatu.

Ar turite mėgstamus kvepalus rudeniui? Kokie jie yra? Kokie svarbiausi renkantis kvepalus rudeniui?

1 komentaras:

  1. Žaliaakė12:36

    Rudeniui aš renkuosi Christian Dior Dune nors jieman primena „Sensuous Noir“, bet mane vilioja jų sodrus, saldus, kreminis ir aštrus kvapas. Vystantis kvapui užuodžiu daug baltų žiedų, tačiau pridėjus ąžuolo samanų ir šiek tiek miško, šis kvapas tampa labiau sumedėjęs ir šiek tiek vyriškesnis. Vis dėlto jis gana sunkus, turtingas ir moteriškas. Yra kažkas, kas man primena ištuštėjusius paplūdimius rudenį. Manau šie kvepalai vėsiam ir specialiai rudeniškam orui. Tuomet kvepalai žydi taip pat nostalgiškai ir melancholiškai, kaip ir oras. Dune yra tikrai unikalus kvapas.

    AtsakytiPanaikinti