Žavūs Gėlių Rytietiški Kvepalai Unisex FM 996

 

Le Labo Neroli 36 analogas FM 996 kvepalai internetu

PURE Royal 996 unisex. Nerolių žiedų kvapas kvepalų buteliuke, kuris šviečia kaip saulėtas pavasario rytas.
Kvapas yra harmoningas neroli, rožių, muskuso ir citrusinių vaisių natų mišinys, sukuriantis žavų ir gaivų aromatą, kuris yra ir gaivus, ir elegantiškas. Šis kvapas kvepia vasaros popietėmis prie Viduržemio jūros pajūrio, kai žydi neroli.
Tai žavūs FM 996 kvepalai, kuriuos galima nešioti ištisus metus, tačiau ypač kvepia pavasario ir vasaros sezonais. Jo citrusiniai ir gėlių akordai sukuria saulėtą ir nerūpestingą atmosferą, todėl puikiai tiks saulėtomis ir šiltomis dienomis.
Kvapas sklandžiai sujungia moteriškumą ir vyriškumą, todėl tai yra žavus pasirinkimas kiekvienam, ieškančiam unikalaus ir intriguojančio kvapo.
Kai reikia derinti aprangą su kvepalais, lengvi ir erdvūs ansambliai geriausiai papildo kvepalų esmę. Šie kvepalai be vargo sustiprina bendrą jūsų stilių, sukurdami vientisą ir įsimintiną įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos žavius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs Le Labo Neroli 36 kvepalų aromatą. FM gėlių kvepalai su rytietiška nata.

PURE Royal FM 996 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: melionas, žalumos natos, aldehidai, čiobreliai, geltonasis mandarinas, vyšnia, rožė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: frezija, gudobelė, jūros brizas, pakalnutė, saulėtos natos, šviežios gėlės, apelsinmedžio žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: tongapupės, kumarinas, Australijos santalas, vanilė, muskusas, kedras.
Kvapas: gėlių.
Charakteris: saulėtas it pavasario rytas, žavus
FM 996 kvepalai įkvėpti Neroli 36 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170996
Kaina: 40.33 €    Kvepalų Le Labo Neroli 36 analogas FM 996 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390996
Kaina: 00.41 €     FM 996 kvepalai įkvėpti Neroli 36 kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. Anonimiškas16:50

    Iš pradžių aromato solistė yra sultingos saldžios natos, vėliau jos užleidžia vietą gaiviai gėlių natai, šiek tiek aitriai ir šiek tiek kartokai. Perėjus nuo mandarinų prie gėlių, kvapas ant mano odos nebesikeičia ir nežaidžia, o ilgai ilgai išlieka ant odos kaip gaivi gėlių nata. Puikiai tinka pavasariui-vasarai, suteikia vėsos pojūtį.

    AtsakytiPanaikinti