FM 199 Rytietiško Kvapo Kvepalai Vyrams

Paco Rabane 1 Million analogas FM 199 kvepalai internetu
PURE Royal 199 kvepalai vyrams. Svaigus ir saldus, šiltas ir turtingas kvapas. Tai populiarus ir puikiai atpažįstamas vyriškas aromatas, pasižymintis saldaus ir aštraus kvapo profiliu. Geriausias metų laikas dėvėti yra vėsesni rudens ir žiemos mėnesiai.
Dėl šiltų ir aštrių aromato natų jis yra puikus pasirinkimas šaltesniam orui, jį galima nešioti tiek dieną, tiek naktį. Kvapas puikiai tinka naktiniam klubui, vakarėliams, ypatingoms progoms. Ji ypač tinka vyrams, kurie yra atviri, drąsūs ir nebijantys išsiskirti iš minios.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus, svaiginančius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu prilygsta One Million kvepalų kvapui. Rytietiški FM kvepalai vyrams su prieskonių nata.
Šie FM kvepalai vyrams skirti viliotojui: mėgstančiam puoštis, pasitikinčiam savimi ir pavergiančiam moterų širdis.

PURE Royal FM 199 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: itališkas mandarinas, pipirmėtė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: cinamonas, turkiška rožė, kardamonas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: odos natos.
Kvapas: rytietiškas su prieskonių nata.
Charakteris: turtingas, sudėtinis
FM 199 kvepalai įkvėpti One Million aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170199
Kaina: 40.33 €      Kvepalų Paco Rabane One Million analogas FM 199 kvepalai internetu

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170199.02
Kaina: 24.14 €      Pirkti FM kvepalai vyrams atsiliepimai internetu

FM Kvepalų mėginėliai vyrams
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390199

5 komentarai:

  1. Anonimiškas12:52

    Surizikavau ir nusipirkau šios fm kvepalus ir iš ties kvapas toks pat, kai ir 1 Milion kvepalų, o kaina tai daug mažesnė.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas18:53

    Tikrai atitinka kvapas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas13:19

    Aš nešiojau šį kvapą praėjusį rudenį ir žiemą. Tai iš ties puikūs kvepalai su labai įspūdingu ilgaamžiškumu. Negaliu nieko blogo pasakyti apie šios kvepalus, išskyrus du dalykus. Visi mano draugai kvepinasi šiais kvepalais ir kaina per didelė, kad juos pirkčiau dar kartą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas13:12

      Kiek pamenu kaina tai buvo daug mažesnė. Na bet man tai vienas iš elegantiškiausių, prabangiausių ir ryškiausių aromatų, bet tuo pat metu jaukus ir lipšnus. Manau tai ne kasdienis kvapas, o tinkamas pasimatymams, susitikimams, džiaugsmingoms akimirkoms. Tik va toks minusas, kad jis tapo per daug populiarus ir nelabai jo besinori naudoti. Gal vėliau, kai praeis bumas.

      Panaikinti
  4. Šie kvepalai rytietiški, gintariniai, šilti ir gana saldūs. Šiuo metu išgyvenu keistą savo gyvenimo laikotarpį, kai noriu grįžti prie kvapų, kuriuos kažkada nešiojau. Viskas, kas nauja, pamiršta sena. Kvapas vis dar nuostabus ir surenka daugybę komplimentų, beje, ypač iš tų, kurie prisimena, kaip jis kvepia.

    AtsakytiPanaikinti