Citrusiniai Kvepalai su Medienos Nata Unisex FM 981

 

Tom Ford Neroli Portofino Acqua analogas FM 981 kvepalai internetu
PURE Royal 981 unisex kvepalai. Tai kvepalai, leidžiantys jaustis švariai ir gyvybingai. Jis skleidžia gaivų ir kupiną gyvybės kvapą, puikiai tinka tiems, kurie siekia gyvybingumo pliūpsnio.
Kvapas prasideda ryškiu citrusinių vaisių natų mišiniu, kuriame pirmiausia dominuoja neroli aromatas. Skanios ir aštrios neroli žiedų savybės yra gražiai subalansuotos su bergamotės ir citrinos užuominomis, sukuriant ryškią ir kupiną gyvybės įžangą.
Kvapui nusistovėjus, išryškėja gėlių širdies natos, pasižyminčios subtiliomis kadagio ir jazminų natomis. Šie gėlių akordai suteikia aromatui elegancijos ir dar labiau padidina kvepalų žavesį.
Šilti ir jausmingi apelsinmedžio ir muskuso atspalviai sukuria guodžiantį pagrindą, palikdami tvyrantį pėdsaką, patraukiantį dėmesį visą dieną.
Šis kvapas ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai lengva ir erdvi kompozicija papildo saulėtą ir šiltą orą. FM 981 kvepalus geriausia nešioti dieną, nes jos gaivinančios ir gyvybingos savybės puikiai dera su šviesia ir šilta dienos atmosfera.
Kvepalai patinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina gaivius ir citrusinius kvapus. Dėl unisex prigimties jis yra universalus, todėl kiekvienas gali mėgautis gaivinančiu kvapu. Jis ypač tinka žmonėms, kurie išsiskiria pasitikėjimu ir gyvenimo džiaugsmu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos energingus Federico Mahora 981 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Neroli Portofin Acqua kvepalų kvapui. Citrusiniai kvepalai su medžio nata moterims ir vyrams.

PURE Royal FM 981 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, citrina.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinų eterinis aliejus, apelsinmedžio žiedai, pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, samanos.
Kvapas: citrusinis su medžio nata.
Charakteris: gyvybingas, energingas
FM 981 kvepalai įkvėpti Neroli Portofino Acqua aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170981
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Neroli Portofino Acqua analogas FM 981 kvepalai internetu

FM PURE Royal kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390981
Kaina: 00.41 €     FM 981 kvepalai įkvėpti Neroli Portofino Acqua kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Vasariški kvepalai18:33

    Vis dar džiaugiuosi šiuo pirkiniu. Kvapas labai gaivus ir vasariškas. Pirmas dalykas, kuris ateina į galvą, yra atostogos. Atostogos prie jūros, atostogos apskritai prie šiltos įkaitusios Baltijos jūros, kur kepinatės po svilinančia saule ir toks kvapas čia tikrai geras, nes gaivina. Apskritai, aš myliu šį kvapą. Man jis unikalus, o kvapas tiesiog labai vasariškas, malonus ir puikus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gaivos kvapas14:11

    Man tai pats tikriausias švaros kvapas. Pradžioje kvepia labai autentišku ir tikrovišku apelsinmedžiu, žiedais, karčiais lapais, o po 20 minučių tampa gaivos kvapu - ką tik išskalbtais, saulėje išdžiovintais ir išlygintais marškiniais.
    Tai puikus kvapas karštoms vasaroms. Visiškas unisex, mano nuomone. Šiuo metu karšta, dėviu tik lengvas sukneles ir tiesiog noriu išsimaudyti šiame kvape – tai taip gaivina.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabus kvapas, itin universalus ir puikiai tinkantis kiekvienai progai. Kvapas yra diskretiškas, nėra ypač juntamas, todėl šiuos kvepalus galima pavadinti biuro kvepalais. Kvepalai kvepia labai gaiviai ir maloniai, tačiau tai nėra kvapas, kuris užgožia. Taip pat puikiai tinka, karštą vasaros dieną.

    AtsakytiPanaikinti