Intriguojantys Rytietiški Gėlių Kvepalai Unisex FM 980

 

Tom Ford Soleil Neige analogas FM 980 kvepalai pigiau
PURE Royal 980 vyrams ir moterims. Šis išskirtinis kvapas yra tarsi apsnigtas kraštovaizdis, apgaubiantis jus savo viliojančia ir kerinčia aura.
Kvapas atsiveria žėrinčiu bergamočių ir ylang-ylang dvelksmu, sukuriančiu gaivų ir erdvų aromatą. Besivystant kvapui, širdies natos jazminas ir tuberoza suteikia kvepalams gėlių elegancijos. Pagrindinės benzoino, kreminės vanilės ir gintaro natos suteikia šilumos ir gylio, palikdamos tvyrantį prabangos pėdsaką.
Tai puikus kvapas tiems, kurie vertina žiemos grožį. Kvapas ypač tinka šaltesniems mėnesiams, nes jaukus kvapas papildo vėsią ir traškią rudens ir žiemos atmosferą. Kvapas yra pakankamai universalus, kad jį būtų galima nešioti dieną ar vakare, todėl puikiai tinka tiek kasdienėms išvykoms, tiek iškilmingoms progoms.
Šie FM 980 kvepalai patiks tiek vyrams, tiek moterims, kuriuos traukia žavūs ir elegantiški kvepalai. Unikalus gėlių ir medienos natų mišinys sukuria unisex aromatą, kuris yra ir viliojantis, ir drąsus. Nesvarbu, ar esate vyras, vertinantis rafinuotą ir paslaptingą kvapą, ar moteris, kuri mėgsta skleisti pasitikėjimą ir grakštumą, šie kvepalai tikrai sužavės jus.
Kai reikia derinti aprangą su kvepalais, pagalvokite apie aprangą, kuri atspindėtų jos kerinčią ir prabangią prigimtį. Švelnus baltas kašmyro megztinis. Pridėjus priedų su sidabro ar krištolo atspalviais, galite pagerinti bendrą estetiką ir sukurti harmoningą ansamblį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos intriguojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Soleil Neige kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 980 kvepalų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, kvapieji kanangai (ylang-ylang), žalumos natos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, tuberožė, saulės salicilatai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, benzoinas, auksinis gintaras

Kvapas: rytietiškas su gėlių nata.
Charakteris: drąsus, intriguojantis
FM 980 kvepalai įkvėpti Soleil Neige aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170980
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Soleil Neige analogas FM 980 kvepalai pigiau

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390980
Kaina: 00.41 €     FM 980 kvepalai įkvėpti Soleil Neige kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Anonimiškas18:17

    Kai pirmą kartą papurškiau kvapą, į nosį pateko citrusinė bergamotė, kuri man labai patiko. Tačiau per kitas 5 minutes ši nata beveik visiškai išnyko ir pajutau gėlių kreminį kvapą ir saldumą. Man tas kvapas taip pat patiko, bet jis tikrai buvo moteriškas ir nelabai įsivaizdavau jį nešiojant vyrą. Po kurio laiko buvo pridėta tam tikra dūminė ir dervinga nata, todėl kvapas vėl tapo unisex.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ramus ir šiltas kvapas14:27

    Švelnus moteriškumo ir grožio aromatas. Iš pradžių kvapas atrodo gaivus, jam besivystant atsiranda saldus atspalvis. Pagrindas šiltas ir saldus. Saulė ir sniegas! Džiaugiuosi juo per visą jo gyvavimą. Ramus ir šiltas kvapas. Jame atsidūrus iš karto norisi išmesti iš savęs visas kančias, apsirengti medvilniniu baltu chalatu ir atsisėsti prie jaukaus, šilto, šiek tiek rusenančio židinio.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Man labai patiko šie kvepalai! Jaučiu, kad tai saldus, švelniai aštrus kvapas ir ilgai išliekantis. Tai tarsi labai lengvo bergamočių kvapo su gintaro atspalviais mišinys. Tikrai rekomenduočiau šiuos kvepalus bet kuriai moteriai ir vyrui ir būtinai nusipirksiu dar kartą šiuos kvepalus, kai pasibaigs šis viliojantis kvapas!

    AtsakytiPanaikinti