Kokius Kvepalus Rinktis Vasarai Šiltajam Sezonui?

Kai kurie kvepalai geriau atsiskleidžia šiltuoju metų laiku. Pavyzdžiui: citrusiniai, žalieji ar vandens kvapai. Jie yra puikūs šiltomis ar net karštomis vasaros dienomis. Norint išgauti gaivų kvapą, daugelis citrusinių kvapų - apelsinų, citrinų, granatų ar bergamočių - dažnai derinami su gėlėmis ar
kitais vaisiais. Toks derinys naudojamas tam, kad būtų sukurtos lengvos, šviežios kvapiosios medžiagos. Šviežias kvapas yra vasaros sinonimas, paliekantis jaukumo, gaivumo, lengvumo pojūtį.
Kvepalai vasarai: kaip pasirinkti?
Taip pat daug kas priklauso ir nuo oro temperatūros. Jei yra karšta vasaros diena prisiminkite posakį mažiau yra daugiau. Tada geriau dažniau naudoti mėgstamus kvepalus, nei vienu metu "užsipilti" didelį aromato kiekį. O šaltos vasaros dienomis ar vakarais galima pagalvoti ir apie sunkesnius medžio kvapo ar net rytietiškus kvepalus.

Kuo pasižymi vasariški kvepalai?


Kalbant apie vasaros aromatus moterims ir vyrams, kvapo profilis yra gaivus, gyvybingas ir gaivinantis. Gaivių citrusinių vaisių, vešlių atogrąžų vaisių ir gaivinančių jūrinių akordų natos sukelia vėsaus vandenyno vėjelio pojūtį. Gėlių akordai, tokie kaip jazminas, lengvo kvapo gėlės, suteikia elegancijos ir romantikos. Tuo tarpu medienos ir muskuso atspalviai suteikia šiltą ir jausmingą kvapo pagrindą, primenantį saulės nubučiuotą odą. Šie kvapai harmonizuojasi ir sukuria kvapų simfoniją, kuri atspindi pačią vasaros esmę, palikdama nenugalimos žavesio pėdsaką, kad ir kur leistumėte savo nerūpestingas dienas.

Rinkitės lengvesnes kvepalų versijas


Jei turite mėgstamą aromatą, kurio nenorite paleisti ir vasaros metu, tada patartina naudoti tualetinį vandenį (Eau de Toilette) arba (Eau de Cologne), o ne kvepalus (Parfum), nes tualetinio vandens kvapas yra lengvesnis ir švelnesnis. Eau de toilette kvapiosios medžiagos praskiedžiamos vandeniu, todėl jos nėra tokios stiprios kaip kvepalų. Todėl jie gali tikti ir vasaros mėnesiams. 
Jei citrusiniai kvapai nepatinka ar yra per lengvi, tada pasirinkite lengvus gėlių kvapus. Lengvi gėlių kvapai taip pat puikiai tinka vasaros mėnesiams, ypač baltųjų gėlių kvapai. Baltųjų gėlių kvapai, pavyzdžiui, jazmino, gardenijos ir tuberožė neapsunkins ir puikiai atsiskleis karštyje.

Ar turite mėgstamus vasaros kvepalus? Kokie jie yra? Kokie svarbiausi akcentai renkantis kvepalus vasarai?

2 komentarai:

  1. Orinta11:43

    Jei kalbėti apie vasaros kvepalus, tai vasaros neįsivaizduoju be Light Blue Dolce & Gabbana kvepalų. Šis kvapas yra dangiškas, lengvas ir gaivus karštą vasarą, tiesiog jame yra kažkas tokio jausmingo ir elegantiško, kas mane labai žavi. Tai mano firminis aromatas dar nuo universiteto laikų. Aš šiais kvepalais kvepinuosi kiekvieną vasarą ir kai jie baigiasi visada nusiperku kitą buteliuką. Rekomendoju visosms, kurios mėgsta citrusinius vaisinius kvapalus, su lengva medienos nata.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas19:29

    Populiariausi vasaros kvepalai moterims turi būti lengvi ir gaivūs, nes karštą vasaros dieną turi suteikti lengvumo pojūtį. Aš renkuosi citrusinius arba lengvus vaisinius kvepalus. Lengvi FM kvepalai vasarai yra FM 06.

    AtsakytiPanaikinti