Ekstravagantiški Fougere Kvepalai Unisex FM 933

 

Jo Malone Lavender Coriander analogas FM 933 kvepalai internetu

PURE Royal 933 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra nuostabūs, sujungiantys raminančią levandų esenciją ir kalendros gaivumą. Kvapas yra harmoningas gėlių ir žolelių natų mišinys, sukuriantis ekstravagantišką aromatą.
Kvapas atsiveria aromatingų levandų pliūpsniu, kuris akimirksniu perkelia jus į ramų, levandų pilną lauką. Kvapui vystantis, gyvybinga kalendra suteikia gyvą prisilietimą, užpildydama kompoziciją ryškia ir gaivinančia energija. Kartu šios natos sukuria subalansuotą ir gaivų aromatą, kuris puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.
Šis kvapas ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes sukelia saulėtų dienų ir žydinčių sodų pojūtį. Tai universalus kvapas, kurį galima dėvėti dieną ar vakare, todėl puikiai tinka įvairioms progoms.
Šie FM 933 kvepalai patiks tiems, kurie vertina raminančias ir atpalaiduojančias levandų savybes, taip pat tiems, kurie mėgaujasi pakilia ir gyvybinga kalendros prigimtimi. Tai elegancija ir rafinuotumu dvelkiantis kvapas, pritraukiantis tiek savimi pasitikinčius, tiek ekstravagantiškus vyrus ir moteris.
Kai reikia derinti aprangą su šiais kvepalais, apsvarstykite galimybę pasirinkti lengvus ir švelnius rūbų ansamblius, kurie papildo kvepalų gaivumą. Puošnios suknelės, lininiai marškiniai ar kasdieniai vasariniai drabužiai gražiai sustiprintų bendrą potyrį ir atspindėtų atpalaiduojantį ir lengvą kvapo žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos ekstravagantiškus Federico Mahora 933 kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs JM Lavender Coriander kvepalų aromatą. Fougere FM kvepalai su levandos nata vyrams ir moterims.

PURE Royal FM 933 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kalendra, greipfrutas, citrina, absentas, kadagio uogos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kašmeranas, levanda, jazminas, šalavijas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, samanos, sausa mediena, muskusas, Virgininis kadagys.
Kvapas: fougere su levandos nata.
Charakteris: stebinantis, ekstravagantiškas
FM 933 kvepalai įkvėpti Lavender Coriander aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170933
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Jo Malone Lavender Coriander analogas FM 933 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390933
Kaina: 00.41 €     FM 933 kvepalai įkvėpti Lavender Coriander kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Lengvas kvapas18:31

    Lengvų ir gaivių kvapų mėgėjams. Levandos ir kalendros - tiesiogine prasme ir vienareikšmiškai, gana natūralios ir malonios. Intensyvi, bet ne šiurkšti levanda, kalendra suteikia grubią ir šiek tiek šiltą pojūtį. tačiau vargu ar šis kvapas privers jus įsimylėti levandą, jei tik bandote su jomis susipažinti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šis kvapas dieviškas. Šiuos kvepalus pradėjau naudoti praėjusią vasarą. Kvepalai turi malonų gaivų muskuso kvapą, kuris baigiasi levandomis. Labai švarus kvapas. Kvapas yra neįtikėtinai malonus ir turi raminamąjį poveikį. Maniau, kad naudosiu jos tik kaip vasaros kvapą.

    AtsakytiPanaikinti