Lengvi Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 845

 

Miu Miu Miu Miu analogai  kvepalai kaina pigiau FM 845

PURE Royal 845 kvepalai moterims. Labai originali ir moderni kvepalų kompozicija. Šie kvepalai prasideda nuo šviežių citrusinių vaisių natų. Po kelių minučių jis tampa gėlėtas, o po kelių valandų - šiek tiek saldus ir sumedėjęs.
Dėl subtilių ir lengvų gėlių natų jis ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai gamta žydi. Dėl lengvo ir gaivaus charakterio jis puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar tai susitikimas su draugais, ar atsitiktinis pasivaikščiojimas mieste.
Kvapas sukurtas taip, kad papildytų moters stilių ir asmenybę, sustiprintų jos žavesį ir paliktų ilgalaikį įspūdį.  
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus Federico Mahora kvepalus? Šie FM 845 kvepalai savo aromatu panašūs į Miu Miu Miu Miu kvepalų kvapą. Gėlių FM kvepalai moterims ir merginoms su vaisių nata.

PURE Royal FM 485 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, rabarbaras, kvapiųjų kanarių derva, kriaušė, ananasas, osmantas, juodieji serbentai, citrina, figos, saldus apelsinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: našlaitė, kvapieji kanangai (ylang-ylang), vilkdalgis, magnolija, rožė, pakalnutė, ozono natos, jazminas, šalavijas, juodoji arbata, apelsinmedžio žiedai, snaputis, kalnų mėta
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, baltasis muskusas, kedras, benzoinė derva, vetiveris, kašmeranas, pačiulis, plevėtoji viksvuolė, gurmaniškos natos

Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: lengvas, akinantis
FM 845 kvepalai įkvėpti Miu Miu Miu Miu
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170845
Kaina: 40.33 €       Miu Miu Miu Miu analogas kvepalai FM 845

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390845
Kaina: 00.41 €        FM 845 kvepalai įkvėpti Miu Miu Miu Miu

1 komentaras:

  1. Anonimiškas16:27

    Šis aromatas man yra moteriškumo įkūnijimas. Kompozicija išsiskiria skaidrumu, lengvumu ir gaiviu grynumu. Pakalnutės ir citrusai kvepia labai gražiai, netrukdydami vienas kitam. Pirkau prieš porą metų ir tikrai nenaudojau dėl didelės kvepalų kolekcijos. Tačiau šiandien ranka pasiekė šiuos kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti