Kokio Dydžio Kvepalų Buteliuką Pirkti?

Yra keletas svarbių dalykų, į kurios reikia atkreipti dėmesį, perkant didesni ar mažesni kvepalų buteliuką. Pirma ar tai gerai žinomas kvapas, ar dažnai naudositės įsigytais kvepalais. Jei kvapas žinomas ir jis bus jūsų kasdienis palydovas, verta įsigyti didesnį buteliuką. Jei tik šventėms ar vakariniams susitikimams, verta pagalvoti apie mažesnį kvepalų buteliuką.
Antra finansinės galimybės, nes pirkdami mažesni kvepalų buteliuką išleisite mažesnę pinigų sumą, bet už patį kvapą, jei skaičiuoti ml kainą, mokėsite brangiau. Perkant didesnį buteliuką galite sutaupyti iki 20-40% kvapo vertės.
Trečia ar kvepalus naudosite tik sezono metu ar ištisus metus. Jei kvepalus keičiate su kiekvienu metų laiko atėjimu, vertėtų pagalvoti apie mažesnį kvepalų buteliuką. Kvepalai teisingai laikomi gali išlikti nepakitę gan ilgą laiką, bet yra žmonių, kurie negrįžta prie "seno" kvapo, o ieško vis naujesnio ir dar neišbandyto kvepalų aromato.
Kvepalų buteliukai yra įvairaus dydžio: 30 ml., 50 ml., 100 ml., ir didesni. Kitos kvepalų parduotuvės turi ir kvepalų mėginėlius, kurių dydis yra 1-2,5 ml. Prieš perkant kvepalus, reikia pasverti visus už ir prieš, o tada pasirinkti tinkamiausią dydį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą