Kokius Kvepalus Rinktis Dienai, o Kokius Vakarui?

Iš milijono kvepalų išsirinkti kasdieninius kvepalus, gali būti nelengvas uždavinys, bet tai nėra ir misija neįmanoma. Atėjus šiltajam sezonu, dienai ar darbui, kvepalai turėtų būti lengvi, gaivūs ir
neužgožiantys. Žiemai galima rinktis šiek tiek stipresnius ir šiltesnius kvapus. Kvepalų kvapas turi būti lengvai dėvimas ir jis neturi trikdyti aplinkinius. Kasdieniam naudojimui geriau rinktis tualetinį vandenį. Jo trumpalaikis aromatas puikiai tinka darbo metu, pasivaikščiojimams gryname ore, laisvalaikiui.

Dieniniai kvepalai moterims ir vyrams


Dieninius kvepalus vertėtų rinktis sudarytus iš švelnių gėlių, lengvų medienos ir ne saldžių vaisių aromatų. Šie kvapai yra lengvi, žaismingi ir neiššaukiantys. Tad darbo aplinkoje jausitės patogiai ir nesukelsite nepageidaujamo erzelio.
Dieniniai kvepalai

Vakariniai kvepalai moterims ir vyrams


Vakariniai kvepalai dažnai yra sunkesni už tuos kvapus, kurie skirti dienos metui. Vakaro renginiams reikalingas jaudinantis, žavinti, patrauklus, išsiskiriantis aromatas. Pavyzdžiui į kurio sudėtį įeina gintaras, smilkalai, muskusas ar prieskoniai. Rytietiški, medienos kvepalai yra gilūs, intensyvūs ir jausmingi, todėl jie puikiai kvepia vėsiame vakaro fone. Šie egzotiški kvepalai gali būti naudojami bet kuriuo metu, bet ypač gerai atsiskleidžia vakaro gaivoje.
Kaip ir vakariniai drabužiai, vakaro kvapas moterims ir vyrams greičiausiai bus papildomas aksesuaras. Tad vakarui vertėtų rinkti kvepalus, o ne tualetinį vandenį, nes kvepalų kvapas yra sodresnis ir išlieka ilgiau.

Ar atskirai perkate kvepalus dienai, į darbą ir vakarinius? Kokie jie yra? Kokie svarbiausi kriterijai renkantis kvepalus?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą