Ar Verta Keisti Kvepalus Pasikeitus Metų Laikui?

Lietuva puiki šalis, nes mes turime visus keturis metų laikus. Kai keičiasi gamta, keičiame ir rūbą, tai tuo pačiu metu vertėtų pakeisti ar išbandyti vis kitokį kvepalų aromatą. Skirtingais metų laikais kvepalai atsiskleidžia skirtingai dėl nevienodos oro temperatūros bei kintančių odos savybių.

Kvepalai žiemai moterims ir vyrams

Šaltais žiemos mėnesiais moterys ir vyrai dažnai renkasi seksualius, šiltus, jaukius aromatus. Tokios savybės būdingos rytietiškiems kvepalams. Geras pasirinkimas gali būti medienos kvapo kvepalai su pikantišku prieskonių prisilietimu, kuris praturtintas muskuso, vetiverio ir kitų stipresnių aromatų mišiniu.

Kvepalai pavasariui moterims ir vyrams

Suskambus pavasariniams upokšniams, atgyja ir pražysta gamta. Keičiame šiltus rūbus į lengvesnį apdarą, tuo pačiu ir kvepalų kvapas lengvėja. Kvepaluose pradeda dominuoti gėlių, saldžių vaisių aromatai, lengvi medienos akordai.

Kvepalai vasarai moterims ir vyrams

Vasara atostogų ir nerūpestingų dienų metas, kai norime džiaugtis kiekviena karšta vasaros diena. Kaip ir rūbai tai ir kvapas turi būti lengvas, nieko neįpareigojantis. Kvepalų kvapas turi gaivinti, suteikti vėsumo pojūti nuo saulės įkaitusiems kūnams. Vasarą kvepaluose dominuoja citrusiniai vaisiai, jūros vandens aromatas, žaliosios natos. Vasara lengvų rūbų, lengvų gaivių ir vėsių kvepalų metas. Karštomis vasaros dienomis kvepalus verta pakeisti į tuo pačio kvapo tualetinį vandenį, kad kvapas būtų kuo švelnesnis ir lengvesnis.

Kvepalai rudeniui moterims ir vyrams

Pradėjus medžių lapams dažytis auksinėmis spalvomis, norom nenorom velkamės vis šiltesnius rūbus, kartu grįžta šiltesni ir sunkesni kvepalai. Rudenį, kvepaluose pradeda dominuoti medienos aromatai, gėlių-rytietiškų kvapų kompozicijos.
Galiausiai kvapas turi atitikti kiekvieno iš mūsų asmenybę. Jis turėtų atspindėti mūsų charakterį, nuotaiką ir vidinę būseną.

Ar turite savo mėgstamą kvapą, kiekvienam metų laikui?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą