Kokią Įtaką Kvepalų Kvapui Turi Šilta ir Šalta Kūno Oda?

Pas kiekvieną žmogų oda ir jos kvapas yra unikalus. Susilietus kvepalų kvapui su oda, jis yra šildomas, o parfumerio sukurta kompozicija susimaišo su natūraliu kūno kvapu. Rezultatas priklauso ne tik nuo kvepalų kūrėjo pastangų, bet ir nuo unikalių, kiekvieno žmogaus, odos savybių.
Svarbiausia yra jūsų odos temperatūra. Suprantama, normali žmogaus temperatūra yra 36,6, tačiau odos paviršius gali būti visiškai kitoks. Jei jūsų oda yra šilta tai kvepalai kvepės vienaip, o jei šalta kitaip.

Kokią įtaką kvepalų kvapui turi šilta oda?


Šilta oda paprastai būna tankesnė ir/ar tamsesnė. ​​Tokia oda yra linkusi į paraudimus ir uždegimus. Lengvai nudega saulėje. Dažnas palydovas padidėjęs kraujo spaudimas, o rankos paprastai būna šiltos. Patekę kvepalai ant tokios odos greitai įšyla ir išgaruoja. Dažniausiai tokio tipo odos turėtojai silpnai užuodžia galvos (viršutines) natas (citrusinių vaisių kvapus), nes jos greitai dingsta nuo tokio žmogaus odos paviršiaus. Jis turėtų atkreipti į kvapo bazines natas, nes jos išsilaikys ilgiausiai ir tai bus tas kvepalų kvapas, kurį užuosite geriausiai. Jei jūsų oda šilta ir jums nepatinka kvapo bazinės natos, tai tokių kvepalų nepirkite, nes jos bus jūsų uoslės palydovės.
Ant šiltos odos gražiai atsiskleis aromatai į kurių sudėtį įeina: pačiulis, mediena, sandalmedis, kava, karamelė, šokoladas. Tačiau jei kvepalų aromate yra muskuso ir aldehido kompozicijos, reikia kvapą išstudijuoti atidžiau ir tik tada jį įsigyti.

Kokią įtaką kvepalų kvapui turi šalta oda?


Šaltą odą paprastai lydi žemas kraujo spaudimas ir silpnumas. Jei jūsų rankos dažnai būna šaltos ir nėra linkusios į paraudimus ir uždegimus, o saulė sunkiai nudegate, tada greičiausiai jūsų oda patenka į šią kategoriją. Šio tipo odai būdingas ilgas kvepalų atskleidimas ir išlikimas ant odos. Viršutinės kvapo natos kvepia ilgiau nei 10-15 minučių, o kartais iki valandos. Jei turite vėsią odą ir jums nepatinka kvapo pradžia - nepirkite jo, nes ilgą laiką užuosite nemalonius kvapus.
Ant šaltos odos gražiai atsiskleis aromatai į kurių sudėtį įeina: vaisiai, uogos, citrusiniai vaisiai, žolė vandens kvapas. Aštrūs, milteliais, kvapai su dervomis ir pačiuliu ant šaltos odos gali elgtis nenuspėjamai.

Kokią įtaką kvepalų kvapui kombinuoto tipo oda?


Dažniausiai pasitaiko kombinuoto tipo oda. Jos turėtojai gali eksperimentuoti su įvairiomis kvapų kompozicijomis.
Svarbiausia renkantis aromatą yra įdomi kelionė po parfumerijos pasaulyje, kuriame yra daug įdomių susitikimų su įvairiais kvapais. Didžiausia palaima aplanko tada, kai randate nuostabiausią ir puikiausią aromatą, kuris tinka tik jums. O toks kvepalų kvapas tampa jūsų idealiu draugu ir palydovu kiekvieną dieną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą