Citrusiniai Kvepalai su Jūros Druskos Užuomina Unisex FM 982

 

Tom Ford Sole di Positano analogas FM 982 kvepalai vasarai

PURE Royal 982 unisex kvepalai. Kvepalai yra gaivus kaip jūros brizas, perteikiantis saulėtos pakrantės esmę. Kvapas yra harmoningas citrusinių vaisių ir gėlių natų mišinys, sukuriantis gražų ir lengvą aromatą.
Kvapas atsiveria šviežių citrusinių vaisių pliūpsniu, įskaitant citrinos ir mandarinų natas, kurios akimirksniu pagyvina protą. Kvapui vystantis, išryškėja jazminų ir ylang-ylang širdies natos, kurios suteikia jausmingumo. Pagrindinės samanų ir kedro natos suteikia šiltą ir žemišką pagrindą, padidindamos bendrą kvapo gylį ir ilgaamžiškumą.
FM 982 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai šviečia saulė, o gamta žydi. Dėl gyvybingo ir energijos suteikiančio charakterio jis idealiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar vaikščiojate paplūdimiu, atostogaujate ar vaikštote mieste. Kvapas užfiksuoja nerūpestingą vasaros dvasią, todėl puikiai tinka atostogoms paplūdimyje ar bet kokiai progai, kai norite jaustis žvalūs ir švytintys.
Šie kvepalai skirti tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina gaivų kaip jūros vėjo kvapą. Jis tinka tiems, kurie ieško aromato, įkūnijančio gamtos grožį ir gyvenimo džiaugsmą.
Renkantis aprangą, kuri papildo kvepalus, galvokite apie šviesą ir vėjo draikomus drabužius, kurie atspindi nerūpestingą ir gyvybingą kvapo prigimtį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Sole di Positan kvepalų kvapui. FM citrusiniai kvepalai su jūros druskos užuomina.

PURE Royal FM 982 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, citrina.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinų eterinis aliejus, apelsinmedžio žiedai, pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, samanos.
Kvapas: citrusinis su jūros druskos nata.
Charakteris: gaivus kaip jūros brizas, jausmingas
FM 989 kvepalai įkvėpti Sole di Positano aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170982
Kaina: 40.33 €     Kvepalų Tom Ford Sole di Positano analogas FM 982 kvepalai vasarai

FM PURE Royal kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390982
Kaina: 00.41 €     FM 989 kvepalai įkvėpti Sole di Positano kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Vasarai18:43

    Koks tai paprastas, puikus vasaros kvapas! Elegantiškas, pastovus, kokybiškas iki pat plaukų galiukų. Kiekvieną kartą, kai jus vargins karštis, jus nudžiugins gaivus jūros vėjelis. Jaunatviško lengvumo, paplūdimio vilos ir daugybės gyvenimo džiaugsmo mišinio kvapas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas13:48

    Mano šios vasaros atradimas. Labai gražus ir universalus kvapas. Užsisakiau šį kvapą žinodama, kad mėgstu citrusinius kvapus. Man tai jausmingi citrusiniai vaisiai ir sudėtinga kažko saldaus-sūrus puokštė. Apskritai, aromatas yra labai kilnus. Nuostabus vasaros kvapas!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Elegantiškas, pastovus, aukštos kokybės iki pat plaukų galiukų aromatas vasarai. Kvepalai yra kilnūs ir tuo pat metu kasdieniški. Jaunatviško lengvumo, paplūdimio, vilos prie ežero ir didelio gyvenimo geismo mišinio aromatas.

    AtsakytiPanaikinti