Rafinuoti Gėlių Kvepalai su Šiprine Nata Unisex FM 971

 

Honour Woman Amouage analogas FM 971 kvepalai internetu

PURE Royal 971 vyrams ir moterims. Šis aromatas įkūnija eleganciją ir rafinuotumą, todėl yra puikus pasirinkimas moterims ir vyrams, vertinantiems nesenstantį grožį. Kvepalų kvapas yra harmoningas gėlių, rytietiškų ir medienos natų derinys.
Kvapas prasideda subtiliu deriniu, atskleidžiančiu šiltus ir viliojančius prieskonius, tokius kaip pipirai ir kalendra. Kvapui nusistovėjus, jis atskleidžia baltų gėlių akordus, įskaitant tuberozą, gardeniją ir jazminą. Šios svaiginančios gėlės sukuria žavią ir romantišką aurą, kuri išlieka visą dieną. Bazinės vetiverijų, smilkalų ir gintaro natos dar labiau sustiprina aromatą, palikdamos rafinuotumo ir paslapties pėdsaką.
Dėl gėlių ir medienos natų kvepalai ypač tinka pavasario ir rudens sezonams, kai ore tvyro gaivumo ir šilumos atspalvis. Tai taip pat puikus pasirinkimas vakarinei aprangai, nes sodrus ir žavus kvapas papildo užburiančią nakties atmosferą.
Šis aromatas patinka tiek pasitikinčioms, tiek rafinuotoms moterims ir vyrams. Kalbant apie aprangos derinimą su šiais kvepalais, geriausia rinktis klasikinius ir elegantiškus ansamblius, kurie atspindi rafinuotą aromato charakterį. Kvepalai papildys šiuos drabužius ir pagerins jūsų išvaizdą, leis jums jaustis pasitikinčiais ir rafinuotais.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus aistringus Federico Mahora 971 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Woman Ameuage kvepalų aromatą. FM gėlių kvepalai su šiprine nata moterims ir vyrams.

PURE Royal FM 971 kvepalų natos:
Galvos (Viršutinė) gaida: pipirai, kalendra, rabarbaras.
Širdies (Vidurinė) gaida: gardenija, tuberožė, jazminas, gvazdikas, pakalnutė.
Gilumos (Bazinė) gaida: ambra, vetiveris, oda.

Kvapas: gėlių su šiprine nata.
Charakteris: rafinuotas, aistringas
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170971
Kaina: 40.33 €         Pirkti 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390971
Kaina: 00.41 €     Pirkti 

1 komentaras:

  1. Rita20:16

    Vėsios, šlapios baltos gėlės. Aromatas labai koncentruotas, žalias ir gaivus, pipiriškas su muskusu. Vasaros karštyje atsiranda baltas gėlių kremiškumas, kuris sufleruoja asociacijas su gera įdegio priemone, suteikia aromatui šiek tiek žaismingumo. Puikiai tiks klasikinių gėlių kvapų mėgėjams, po baltais marškiniais, į darbą, į ugdymo įstaigą - tobula.

    AtsakytiPanaikinti