Žavūs Gurmaniški Gėlių Kvepalai Moterims FM 846

 

JPG So Scandal analogas FM 846 kvepalai internetu

PURE Royal 846 kvepalai moterims. Kvepalai labai saldūs, bet jei mėgstate saldžius gėlių kvapus, jums patiks šis kvapas. Kvapas yra gražus kontrastingų natų mišinys, sukuriantis aromatų simfoniją, kuri yra ir viliojanti, ir drąsi, ir įžūli.
Šie kvepalai atsiskleidžia gyvybinga citrusinių bergamočių ir sultingų kriaušių pliūpsniais, kurie iškart patraukia dėmesį. Kvapo širdyje atsiskleidžia gundanti tuberozų, jazminų ir apelsinų žiedų puokštė, suteikianti saldumo ir moteriškumo. Galiausiai, pagrindinės tonka pupelių ir sandalmedžio natos suteikia šiltą ir jaukų apkabinimą, palikdamos ilgalaikį įspūdį. FM 846 kvepalai labai saldūs, bet jei mėgstate saldžius kvapus, tai šis aromatas kaip tik jums.
Šis kvapas yra puikus kompanionas bet kuriuo metų laiku, nes jo universalus pobūdis leidžia juo mėgautis ištisus metus. Tačiau šis kvapas geriausiai tiks šaltuoju metų laiku, o šiltos ir saldžios natos suteikia aromatui gurmanišką aurą šaltesniais mėnesiais.
Aromatas įkūnija įžūlumo ir elegancijos jausmą, todėl yra puikus pasirinkimas toms moterims, kurios nori palikti ilgalaikį ir neišdildomą įspūdį. Kvapas patinka moterims, kurios vertina saldumo ir įžūlumo pusiausvyrą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos žavius, saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM World kvepalai savo aromatu panašūs į So Scandal kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai moterims su gurmaniška nata.

PURE Royal FM 846 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, kriaušė, raudonieji vaisiai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, apelsinmedžio žiedai, baltieji pipirai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: karamėlė, pieniškos natos, gintaras, muskusas

Kvapas: gėlių su gurmaniška nata.
Charakteris: žavus, bet plėšrus
FM 846 kvepalai įkvėpti So Scandal
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170846
Kaina: 40.33 €        JPG So Scandal analogas FM 846 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390846
Kaina: 00.41 €        FM 846 kvepalai įkvėpti JPG So Scandal

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:29

    Aš nusipirkau šiuos kvepalus ir nuo jų svaigstu. Prabangi puokštė nuostabių spalvų ir uogų saldumo tobuloje proporcijoje, kvepalai labai gražūs. Geras, klasikinis aromatas, man šiek tiek gurmaniškai kvepia.

    AtsakytiPanaikinti