Mieli Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 847

 

Giorgio Armani My Way analogas FM 847 kvepalai internetu

PURE Royal 847 kvepalai moterims. Kvepalai yra ramūs, su gėlių ir vaisių akcentais. Jis pagamintas iš kruopščiai atrinktų ingredientų, kad būtų sukurtas atpalaiduojantis ir draugiškas kvapas.
Kvapas prasideda gaiviu ir gaiviu bergamotės ir ličio dvelksmu, kuris suteikia kompozicijai gyvybingos ir gaivinančios kokybės. Kvapui vystantis, širdyje atsiskleidžia subtilios ir gėlių žibuoklės ir jazminų natos, suteikiančios jausmingą ir romantišką prisilietimą. Galiausiai, pagrindinės kreminės slyvos ir šilto baltojo muskuso natos suteikia švelnų ir draugišką apkabinimą.
Tai dienos ir vasaros aromatas, puikiai tinkantis biure ar bet kokioje kasdienėje aplinkoje. Jei norite kažko gražaus, draugiško, ramaus ir universalaus, tai yra geras pasirinkimas.
Kas įkvėpė sukurti šiuos malonius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo aromatu panašūs į My Way kvepalų kvapą. FM gėlių kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE Royal FM 847 kvepalų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, kvapieji kanangai (ylang-ylang), kriaušė, raudonieji vaisiai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: arabinis jazminaitis, abrikosas, kedras, apelsinmedžio žiedai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, tuberožė, gintaras, muskusas

Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: malonus, mielas
FM 847 kvepalai įkvėpti My Way
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170847
Kaina: 40.33 €        Giorgio Armani My Way analogas FM 847 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390847
Kaina: 00.41 €        FM 847 kvepalai įkvėpti Giorgio Armani My Way

4 komentarai:

  1. Kvepia nuostabiai16:55

    Šis FM World aromatas yra labai gražus ir nuostabus. Gėlių natos atgaivina jusles ir nukelia į slaptą sodą. Kvepalai turi saldų, gėlių kvapą, kuris nėra pribloškiantis. Tai toks šiltas ir saldus aromatas, kad visi turi turėti šiuos kvepalus savo kolekcijoje. Tai labai moteriški „Pure Royal“ kvepalai ir man patinka jų kvapas. Šiuos kvepalus galima dėvėti bet kokia proga. Jūs nenusivilsite.

    AtsakytiPanaikinti
  2. geriausi prabangūs kvepalai moterims12:54

    Tai gražus, žavus kvapas ir labai moteriškas. Man patinka šie FM kvepalai ir šiais metais tikiuosi gauti juos kaip Kalėdų dovaną iš savo vyro! Jei ieškote dovanos mylimai merginai ar moteriai, tai puikus pasirinkimas, nes neįsivaizduoju, kad kam tai nepatiktų. Labai neįžeidžiantis ir patrauklus. Šiuo metu tai yra mano mėgstamiausias kvapas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Lengvas saldus gėlių aromatas19:22

    Tai mano mėgstamiausias šių metų kvapas. Puikūs gėlėmis kvepiantys kvepalai pavasariui ir vasarai. Kvepalai, kurių niekada nepamiršite. Kiekvienai moteriai, norinčiai jaustis tikra moterimi. Labai rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas10:04

    Tai gražūs, elegantiški, jaunatviški, džiaugsmingi kvepalai su ilgai išliekančiu kvapu. Dangiškai sumaišyti ingredientai. Tai vieni iš 10 geriausių mano kvepalų. Mano vyras visada pastebi, kaip skaniai kvepiu. Kasdien, kai dėviu kitus kvepalus, trokštu šio kvapo.

    AtsakytiPanaikinti