Gundantys Gėlių Kvepalai su Gurmaniška Nata Moterims FM 842

 

Voce Viva Valentino analogas FM 842 kvepalai internetu

PURE Royal 842 kvepalai moterims. Kvapas šiltas ir brangus, elegantiškas ir rafinuotas, saldus ir aštrus. Dėl unikalaus gėlių ir medienos natų derinio jis palieka ilgalaikį įspūdį, o kvapas tvyro ore.
Šių kvepalų kvapas – harmoninga švytinčios bergamotės, putojančio mandarinų ir sultingų vaisių natų simfonija, suteikianti gaivaus ir saldaus energijos pliūpsnio. Šią įspūdingą pradžią subtiliai subalansuoja švelni ir moteriška apelsinų žiedų esencija. Kvepalui vystantis, jis atskleidžia turtingą rožių, pakalnučių, jazminų ir gardenijų širdį, suteikdamas nesenstančio grožio ir grakštumo.
Pagrindinės kvepalų natos – šiltos vanilės, kreminio sandalmedžio ir tonka pupelių mišinys, sukuriantis jausmingą ir jaukią atmosferą. Šie tvyrantys akordai apgaubia moterį jaukiu ir šiltu aromatu, palikdami įsimintiną pėdsaką, kad ir kur ji eitų.
Šie FM 842 kvepalai yra neįtikėtinai universalūs, tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare. Pavasarį ir vasarą, kai šviečia saulė ir žydi gamta, kvepalai yra puikus pasirinkimas. Gaivios, šiltos ir gėlių natos atspindi šiltojo sezono esmę, sužadindamos džiaugsmo ir gyvybingumo pliūpsnį.
Tai moderni klasika, tinkanti įvairaus amžiaus moterims, vertinančioms nesenstantį grožį. Šiuos kvepalus galite rekomenduoti moterims, ieškančioms ilgai išliekančio gėlių kvapo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gundančiai šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo aromatu panašūs į Voce Viva kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su gurmaniška nata.

PURE Royal FM 842 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: persikas, bergamotė, rabarbaras, imbieras, kriaušė, ananasas, juodieji serbentai, kokosas, obuolys, mandarinas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, frezija, rožė, pakalnutė, gardenija, žalumos natos, apelsinmedžio žiedai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, kedras, tongapupės, ambra, santalas, muskusas

Kvapas: gėlių su gurmaniška nata.
Charakteris: gundantis, šiltas
FM 842 kvepalai įkvėpti Voce Viva
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170842
Kaina: 40.33 €        Voce Viva Valentino analogas FM 842 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390842
Kaina: 00.41 €        FM 842 kvepalai įkvėpti Valentino Voce Viva

1 komentaras:

  1. Šiandien pirmą kartą išbandžiau, kvapas nuostabus, nuolat keičiasi ir įdomu žiūrėti, kaip iš paprasto kvapo gavosi labai moteriškas ir gražus. Apskritai man šie kvepalai patinka, nes dabar žiema, o žiemą norisi saldaus ir šilto kvapo.

    AtsakytiPanaikinti