Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 841

Maison Francis Kurkdjian A La Rose analogas FM 841 kvepalai internetu

PURE Royal 841 kvepalai moterims. Tai subalansuotas, švelniai saldus vaisių ir gėlių kvapas. Šis kvapas užfiksuoja šviežių rožių grožį ir eleganciją.
Kvapas atsiveria gyvybingos ir gaivios bergamotės pliūpsniu, kuris palaipsniui užleidžia vietą sodriai rožių puokštei. Širdies natos atskleidžia aksominius rožių žiedlapius, sukurdamos sodrų ir malonų gėlių akordą. Galiausiai aromatas įsitvirtina šiltame ir jausmingame muskuso pagrinde, pridedant gylio ir ilgaamžiškumo.
FM 841 kvepalai – tai odė moteriškumui, visuotinės meilės deklaracija, išversta į kvepalų kalbą. Jei norite gražios rožės, tuomet šis FM kvapas kaip tik jums.
Šie išskirtiniai kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai gamta žydi. Jis puikiai atspindi šių gyvybingų metų laikų esmę, todėl yra idealus pasirinkimas dienai.
Nesvarbu, ar tai šiuolaikinė romantikė, gamtos mylėtoja, ar tiesiog simpatiška moteris, vertinanti rožių žavesį, šis aromatas tikrai sužavės jos jausmus.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo aromatu panašūs į A La Rose kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 841 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, ličiai, kriaušių lapai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, magnolija, našlaitė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: slyva, muskusas
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: subalansuotas, su ryškiai išreikštu rožių aromatu
FM 841 kvepalai įkvėpti A La Rose
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170841
Kaina: 40.33 €        Maison Francis Kurkdjian A La Rose analogas FM 841 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390841
Kaina: 00.41 €        FM 841 kvepalai įkvėpti Maison Francis Kurkdjian A La Rose

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:53

    Neįtikėtinai gležna, trapi rožė su lengvu ryto vėsumu. Tai kaip gurkšnis skanaus vėsaus gėrimo, maloniai gaivinantis ir žadinantis. Kvepalai labai maloniai kvepia karštu oru. Kvapas yra labai moteriškas, švelnus, nuotaikingas, tačiau jo patvarumas yra toks lengvas ir vėjuotas, kaip ir džiaugsmas. Geriausi šviežių rožių kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti