Rytietiški Gurmaniški Kvepalai Unisex FM 923

 

Tom Ford Noir pour Femme analogas FM 923 kvepalai internetu

Rytietiški gurmaniški FM 923 kvepalai vyrams ir moterims. Tai nuginkluojantys kvepalai, skleidžiantys saldų ir šiltą kvapą. Šis aromatas yra patrauklus gėlių, rytietiškų ir gurmaniškų natų mišinys, sukuriantis žavingą kvapą.
Šių kvepalų kvapas geriausiai apibūdinamas kaip sodrus, šiltas ir gurmaniškas. Jis prasideda viršutinėmis bergamočių, karčiųjų apelsinų ir imbiero natomis, kurios suteikia kvapui žavingą ir gaivų pojūtį. Kvapui nusistovėjus, išryškėja rožių, jazminų ir kardamono širdies natos, kurios prideda vešlaus ir kreminio saldumo. Galiausiai, pagrindinės vanilės, gintaro ir sandalmedžio natos suteikia viliojantį ir ilgai išliekantį pėdsaką.
FM 923 kvepalai ypač tinka vėsesniems rudens ir žiemos mėnesiams, nes jo šilta ir jauki aura puikiai papildo vėsų orą. Jis taip pat puikiai tinka vakariniams drabužiams ir ypatingoms progoms, kai norite palikti neišdildomą įspūdį.
Šis aromatas skirtas pasitikintiems ir rafinuotoms asmenybėms, vertinančioms eleganciją ir prabangą. Kvepalai patinka tiek vyrams, tiek moterims, turintiems rafinuotą kvepalų skonį ir mėgstantiems pasimėgauti geresniais gyvenimo dalykais.
Kai reikia derinti aprangą su šiais kvepalais, geriausia rinktis kažką tokio pat elegantiško ir žavingo. Svarbiausia pasirinkti aprangą, kuri dvelktų rafinuotumu ir atitiktų nuginkluojančią kvapo prigimtį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos patrauklius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į TF Noir pour Femme kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su gurmaniška nata.

PURE Royal FM 923 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrusinių vaisių natos, pikantiškos natos, cinamonas, gvazdikas, imbieras, kardamonas, vaisinės natos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: medžio natos, gėlių natos
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, muskusas, pudrinės natos
Kvapas: rytietiškas su gėlių nata.
Charakteris: žavus, patrauklus, nuginkluojantis.
FM 923 kvepalai įkvėpti Noir pour Femme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170923
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Noir pour Femme analogas FM 923 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390923
Kaina: 00.41 €     FM 923 kvepalai įkvėpti Noir pour Femme kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Anonimiškas21:15

    Man patinka kvapas, kai jis yra saldus prieskonių ir tamsus. Puikus prieskonių ir saldumo mišinys. Tai labai seksualu, bet taip pat ramina ir paguodžia, tarsi šiltas apkabinimas. Labai rekomenduočiau šį aromatą tiems, kuriems patinka tamsesni kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Subtilus aromatas20:51

    Labai malonus, subtilus, ne gurmaniškas, su lengvu saldumo aromatu. Kai esu joje, mintys iškart persikelia į jaukią prašmatnią kavinę su kvapnia ką tik užplikyta kava ir burnoje tirpstančiais kreminiais pyragėliais. Apskritai, tai aštrus žolelių ir gaivių gėlių kreminis aromatas su nedideliu saldumu, kuris beveik nesikeičia per dieną.

    AtsakytiPanaikinti