Gilūs Gėlių Kvepalai su Rytietiška Nata Unisex FM 922

 

Tom Ford Jasmin Rouge analogas FM 922 populiariausi gėlių kvepalai.

Kvepalai FM 922 vyrams ir moterims. Šie kvepalai kvepia jazminu ir drėgnais žaliais lapais, tarsi jazminais po lietaus. Tai ne tradicinis gėlių rytietiškas kvapas, nes yra gilus, bet ne sunkus.
Kvepalų kvapas yra harmoningas sodrių jazminų, šiltų prieskonių ir vešlaus gintaro mišinys. Jis atsiveria apelsinų žiedų pliūpsniu, kurį greitai palydi svaiginantis jazminų aromatas. Kvapui vystantis, jis atskleidžia gėlių širdies natas – rožių ir ylang-ylang, kurios suteikia gilumo ir sudėtingumo. Bazinės gintaro ir odos natos sukuria prabangų ir gundantį aromatą.
Šis prabangus aromatas tinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie skleidžia pasitikėjimą ir žavesį. FM 922 kvepalai puikiai tiks tiems, kurie vertina prabangą ir mėgsta palikti neišdildomą įspūdį. Dėl savo šilumos jis ypač patrauklus vėsesniais mėnesiais, o dėl jausmingos prigimties jis taip pat žavi vasaros vakarais. Dėl gausių kvepalų natų jis yra idealus pasirinkimas ypatingoms progoms ar romantiškiems vakarams.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gilius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs TF Jasmin Rouge kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su rytietiška nata.

PURE Royal FM 922 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinmedžio žiedai, lapinės natos, gvazdikas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kvapieji kanangai (ylang-ylang), jazminas, rožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, muskusas, gintaras.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: neakivaizdus, gilus
FM 922 kvepalai įkvėpti Jasmin Rouge aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170922
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford Jasmin Rouge analogas FM 922 populiariausi gėlių kvepalai. 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390922
Kaina: 00.41 €     FM 922 kvepalai įkvėpti Jasmin Rouge kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:24

    Kvapas yra sultingas, šiltas, apgaubiantis, brangus ir jausmingas. Manau, kad tai gražiausias modernus baltų gėlių kvapas. Pateisina save iki paskutinio cento. Geriausiai atsiskleidžia vidutinio karščio metu - vėlyvą pavasarį, ankstyvą rudenį ir vasaros pradžioje.

    AtsakytiPanaikinti