Medienos Gėlių Kvapo Kvepalai Unisex FM 924

 

FM 924 kvepalai analogas Tom Ford Noir Extreme

Medienos kvepalai PURE Royal 924 vyrams ir moterims. Jo kvapas gali būti apibūdinamas kaip sodrus ir gausus šiltų ir pikantiškų natų mišinys, sukuriantis nenugalimą aromatingą kvapą.
Kvapas prasideda citrusinių vaisių, įskaitant mandarinų ir neroli, pliūpsnį. Kvapui nusistovėjus, pagrindinę vietą užima šafrano, kardamono ir muskato riešuto širdies natos, kurios kompozicijai suteikia egzotiško prieskonio ir gilumo. Pagrindinės gintaro, sandalmedžio ir vanilės natos suteikia sklandų ir kreminį atspalvį, paliekant ilgalaikį elegantišką ir draugišką įspūdį.
Dėl šiltos ir neįpareigojančios prigimties FM 924 kvepalai ypač tinka rudens ir žiemos sezonams, kai mėgstami jaukūs ir intymūs kvapai. Kalbant apie dienos laiką, šis kvapas kvepia vakare ir naktį, padidindamas naudotojo žavesį ir patrauklumą.
Šis aromatas skirtas žmonėms, kurie skleidžia pasitikėjimą ir draugiškumą. Naktinis arba pasimatymų kvapas. Kvepėsite nenugalimai ir jausitės nakties karaliumi ar karaliene.
Kas įkvėpė sukurti šiuos malonius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 924 kvepalai savo kvapu panašūs TF Noir Extreme kvepalų aromatą. Medienos kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 924 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, Neroli aliejus, šafranas, kardamonas, muskato riešutas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Damasko rožė, jazminas, apelsinmedžio žiedai, gėlių natos, kedras.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, saldžios medienos natos, santalas, vanilė, pienas.
Kvapas: medienos.
Charakteris: neįpareigojantis, atviras, malonus
FM 924 kvepalai įkvėpti Noir Extreme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170924
Kaina: 40.33 €       Kvepalų Tom Ford Noir Extreme analogas FM 924 kvepalai 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390924
Kaina: 00.41 €     FM 924 kvepalai įkvėpti Noir Extreme kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Ieva18:45

    Man labai patinka šiltas, paguodžiantis ir mielas kvapas. Mano vyras sako, kad jis šiek tiek kvepia vyriškai, bet man vis tiek patinka. Manau, kad tai yra pakankamai unikalus kvapas, nes iš tikrųjų negali pasakyti, ar tai skirta vyrams, ar moterims, todėl manau, kad šis aromatas tinka abiem. Kvapas išlieka visą dieną. Geras pristatymas, maža kaina.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas20:00

    Čia ir saldumas, ir lengvos gėlės ir kardamonas. Unikalus kvapas. Man atrodo labiau tinkantis moterims. Nors jį gali nešioti ir vyrai. Kvapas, kuris džiugina kitus ir skatina komplimentus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei norite kvepėti kaip moteris, pirkite šiuos kvepalus. Kvape nėra nieko vyriško. Kvapas yra puikus ir tai yra ilgiausiai išliekantys kvepalai. Nusipirkau tai savo draugei ir kvepia nerealiai. Tikrai rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti