Intriguojantys Šipriniai Kvepalai su Vaisių Nata Unisex 916

 

Jo Malone English Pear & Freesia analogas FM 916 kvepalai internetu

Šipriniai kvepalai PURE Royal 916.  Kvapas intriguojantis, užfiksuojantis vešlaus angliško sodo esmę. Šis kerintis aromatas yra puikus sultingos kriaušės ir subtilios frezijos derinys, sukuriantis harmoningą ir paslaptingą puokštę. Labai saldus, natūralus ir lengvas kvapas su puikiu gaivumo ir saldumo balansu.
Aromatas atsiveria prinokusių, sultingų kriaušių natų pliūpsniu, suteikiančiu gaivų ir vaisių aromatą. Kvapui vystantis, išryškėja švelnus ir elegantiškas frezijos aromatas, suteikiantis jam paslaptingumo ir grakštumo. Šių dviejų natų derinys sukuria žavų ir subalansuotą aromatą, kuris ir pakelia nuotaiką, ir guodžia.
FM 916 kvepalai ypač tinka rudens sezonui, kai gamta skleidžia ryškias spalvas, o oras tampa gaivus. Jo gaivus ir šiek tiek saldus kvapas papildo krentančius lapus ir vėsesnę temperatūrą, todėl tai yra puikus aromatas dėvėti šiuo metų laiku. Tačiau jo universalumas leidžia juo mėgautis ištisus metus, suteikiant paslaptingumo bet kokiai progai.
Šie išskirtiniai kvepalai patiks tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina intriguojančius ir nesenstančius kvapus, todėl jie tinka žmonėms, kurie mėgsta neįvertintą prabangą. Nesvarbu, ar dalyvaujate oficialiame renginyje, ar tiesiog norite į savo kasdienį gyvenimą įnešti paslaptingumo – šis aromatas papildo jūsų stilių ir asmenybę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus ir intriguojančius Federico Mahoros kvepalus? Šie kvepalai kvepia panašiai kaip English Pear & Freesia kvepalai. Šipro kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 916 kvepalų natos:
  1. Galva (viršuje): bergamotė, bazilikas, mėtos.
  2. Širdies (Vidurinė) nata: frezija, kriaušė, rožė.
  3. Gilioji (bazinė) nata: muskusas, pačiulis, sandalmedis.
Kvapas:  chypre  su vaisių nata.
Charakteris: paslaptingas, intriguojantis
FM 916 kvepalai įkvėpti English Pear & Freesia aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170916
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Jo Malone English Pear & Freesia analogas FM 916 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390916
Kaina: 00.41 €     FM 916 kvepalai įkvėpti English Pear & Freesia kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Lina13:48

    Malonus, tikroviškas gėlių ir saldžių vaisių aromatas. Visa tai man primena mano mėgstamą karštą rugpjūtį – derlingą ir vaisingą mėnesį, kai ant stalo puikuojasi sultingi vaisiai, gėlių vaza ir laukia džiugios dienos. Mano mėgstamiausias kvapas vėjuotai, vis dar šiltai vasarai. Šiuo metų laiku, aromatas atskleidžiama tiesiog dieviškai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:06

    Elegantiškas ir lengvas kvapas. Man patinka, kad jis yra šviežias, o gėlių komponentas yra stipresnis nei kriaušės. Tikrai puikus ir tobulas aromatas pereinant iš vasaros į rudenį.

    AtsakytiPanaikinti