Gėlių Kvepalai su Rytietiška Nata Unisex FM 915

 

Jo Malone Wild Bluebel analogas FM 915 kvepalai internetu pigiau

FM 915 kvepalai vyrams ir moterims. Tai saldus ir erdvus kvapas. Kvepia kaip jūsų klasikiniai vyriški kvepalai su moterišku dvelksmu. Šis kvapas su unikaliu gėlių ir medienos natų mišiniu skleidžia patrauklų ir erdvų aromatą.
Kvapas prasideda gyvybingu hiacinto pliūpsniu, kuris suteikia kvapui lengvą pojūtį. Kvapui vystantis, jis atskleidžia švelnias ir saldžias pakalnučių natas, pridedant elegancijos. Medienos atspalviai, įskaitant aštrių gvazdikėlių užuominą, suteikia kvapui gylio ir šilumos, todėl kvapas yra ryškus ir universalus.
FM 915 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai. Lengvas ir gaivus kvapo pobūdis puikiai papildo šiltą šių metų laikų orą. Tai universalus kvapas, kurį galima nešioti tiek dieną, tiek vakare, todėl tinka įvairioms progoms.
Šis aromatas skirtas tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems gamtos grožį ir ieškantiems kvapo, atspindinčio jų laisvą dvasią ir nuotykių troškimą. Jis patinka tiems, kurie mėgsta gėlių aromatus su vingiu, nes medienos natos prideda unikalų atspalvį bendrai kompozicijai.
Renkantis aprangą, kuri papildys šiuos kvepalus, rekomenduojami lengvi ir erdvūs drabužių variantai. Idėja yra suderinti nerūpestingą ir natūralų kvapo atmosferą su panašia esencija skleidžiančia apranga.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius, sultingus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs JM Wild Bluebel kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su rytietiška nata.

PURE Royal FM 915 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: hiacintas, gvazdikas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pakalnutė, jazminas, erškėtrožė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: baltas gintaras, muskusas.
Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: sultingas, saldus, nepaprastai lengvas
FM 915 kvepalai įkvėpti Wild Bluebel aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170915
Kaina: 40.33 €         FM 915 kvepalai įkvėpti Wild Bluebel kvepalų aromato

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390915
Kaina: 00.41 €     FM 915 kvepalai įkvėpti Wild Bluebel kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Vasara vasaraitė15:28

    Lengvas, gaivus, kaip pavasaris ar lengvas flirtas. Su šiuo kvapu jautiesi tarsi būtum nuoga. Toks gražus, taip gerai pritaikytas. Vasarą, vėlyvą popietę, pasikvepini ir eini pasivaikščioti po parką su puodeliu šaltos kavos, jausdama šį aromatą, nuoširdžiai noriu likti šioje akimirkoje. Labai intymus ir nenoriu su niekuo juo dalintis. Labai tinka vasarai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai gražus22:05

    Tai malonus ir labai gražus, lengvas gėlių kvapas, unisex ir paprastas. Kvepalai ne per stiprūs. Lengvai gaivina ir primena vaikystę, kai kartu su draugais klaidžiojau po melsvųjų varpelių pripildytus miškus, kad išsimaudyčiau vietiniame upelyje. Labai mėgstu šį kvapą, kad net užsipurškiu ant savęs, eidama miegoti. Manau, kad kvapas puikiai tinka pavasariui ir vasarai.

    AtsakytiPanaikinti