Citrusiniai Kvepalai su Apelsino Nata Unisex FM 917

 

Jo Malone Orange Blossom analogas FM 917 kvepalai internetu

FM 917 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepia nuostabiais apelsinų žiedais ir mandarinų sultimis. Šis kvapas tai laimė kvepalų buteliuke. Tai puikus citrusinio gaivumo ir subtilių gėlių natų derinys.
Kvapas atsiveria ryškia apelsino žievele, kurią lydi švelni ir saldi gėlių puokštė. Šių kvepalų išdžiūvimas suteikia švelnų ir šiltą atspalvį.
Dėl savo saulėto ir gaivaus aromato jis ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams. Dėl pakylėjančio ir energingo charakterio jis idealiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar vykstate į darbą, ar mėgaujatės ramiu pasivaikščiojimu parke. FM 917 kvepalai įkūnija šiltų, saulėtų dienų dvasią ir papildo džiugią šių metų laikų atmosferą.
Šis kvapas patinka tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems natūralų citrusinių vaisių kvapų grožį ir gaivias savybes. Jis skirtas žmonėms, kurie vertina citrusinių vaisių gaivumo ir subtilių gėlių niuansų sąveiką. Kvapas dera su lengvais ir erdviais rūbais, padidindamas bendrą jūsų aprangos patrauklumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos citrusinius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į JM Orange Blossom kvepalų kvapą. Vyrams ir moterims sukurti citrusiniai kvepalai su apelsino nata.

PURE Royal FM 917 kvepalų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinas, mandarinas, šalavijas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, apelsinmedžio žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medus, saulėtos natos.

Kvapas: citrusinis su apelsino nata.
Charakteris: rimtas su ryškiu akcentu
FM 917 kvepalai įkvėpti Orange Blossom aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170917
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Jo Malone Orange Blossom analogas FM 917 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390917
Kaina: 00.41 €     FM 917 kvepalai įkvėpti Orange Blossom kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas13:28

    Malonus kvapas, švelnus ir švelnus. Man tai skamba kaip apelsino žiedas ir šiek tiek vetiveris pabaigoje. Tai ryškus, išskirtinai citrusinis, gaiviai saldus aromatas, puikiai tinkantis vasarai. Žiemą taip pat kartais nešioju, kai norisi prisiminti vasarą, tačiau žiemą jame labiau girdisi žalios natos.

    AtsakytiPanaikinti