Gėlių Rytietiško Aromato Kvepalai Moterims FM 489

Thierry Mugler Alien analogas pigiau FM 489 kvepalai moterims
PURE 489 gėlų kvepalai. Šis kvapas itin saldus, bet tuo pačiu ir seksualus. Jei mėgstate saldžius kvapus, tai šie kvepalai jums.
Jis išsiskiria intriguojančiu gėlių, medienos ir gintaro natų mišiniu, sukuriančiu užburiančią aurą. Kvapas prasideda jazminų pliūpsniu, po kurio skleidžiasi šilti ir jausmingi medienos atspalviai. Sodrios gintaro bazinės natos suteikia paslaptingo ir viliojančio charakterio.
Šis žavus kvapas tinka įvairiems sezonams ir progoms. Dėl šiltos ir jausmingos prigimties FM 489 kvepalai puikiai tinka vėsesniems mėnesiams, tokiems kaip, rudeniui ir žiemai, kai norite kvapo, kuris apgaubtų jus šiltame glėbyje. Tačiau kvepalų universalumas taip pat leidžia juos dėvėti pavasario ir vasaros vakarais, o tai suteikia jūsų aprangai intriguojančio prisilietimo.
Unikalus gėlių, medienos ir gintaro natų mišinys kvepaluose daro juos universaliu aromatu, kurį galima derinti su įvairiausiais drabužiais. Nesvarbu, ar rengiatės iškilminga proga, ar ieškote atsitiktinio elegantiško įvaizdžio, kvepalai bet kokiai aprangai suteikia papildomo žavesio.
Kas įkvėpė sukurti šiuos ekscentriškus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į TM Alien kvepalų aromatą. Šilti gėlių kvapo kvepalai moterims su rytietiška nata.

PURE FM 489 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: žalieji lapai, anyžiai, juodieji serbentai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinmedžio žiedai, vandens natos, pakalnutė, kašmyro medis.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, pačiulis, tongapupės, ambra.
Kvapas: gėlių kvepalai su rytietiška nata.
Charakteris: futuristinis, ekscentriškas
FM 489 kvepalai įkvėpti Alien aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100489
Kaina: 23.43 €        Mugler Alien analogas FM 489 kvepalai moterims

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390489
Kaina: 00.41 €        FM 489 kvepalai įkvėpti Alien kvepalu aromato

3 komentarai:

  1. gražus šiltas kvapas20:06

    Man patinka kvapas, jis stiprus, šiltas, moteriškas ir leidžia jaustis galingai. Jau seniai įsimylėjau šį kvapą. Tai vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių. Tai įdomus kvapas ir išlieka gana ilgai. Šiuos kvepalus pirkau kelis kartus. Tikrai gera kaina, tikrai rekomenduoju šiuos kvepalus kitiems.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas16:43

    Aš tik praėjusiais metais atradau šiuos kvepalus ir kvapas nuostabus. Šie kvepalai yra išskirtinai unikalūs, juos dėvint jaučiuosi kaip iš kito pasaulio. Taigi nemanau, kad visi jį nešioja.
    Tai mano žiemos kvepalai, stiprūs, unikalūs ir seksualūs. Kiekvieną kartą, kai dėviu šį kvapą, sulaukiu komplimentų o kvapas išlieka visą dieną. Mano mėgstamiausias žiemos kvapas. Visada turėsiu jį savo kolekcijoje. Mano firminis kvapas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas20:55

    Na, šis kvapas yra labai gražus. Kvapas yra neįtikėtinai ilgai išliekantis. Greičiau kvepalai skirti vakarui. Šaltu ir drėgnu oru jis atsiveria neįtikėtinai, viliojantis.

    AtsakytiPanaikinti