Pudriniais Gėlių Šipro Aromato Kvepalai Moterims FM 706

Cerruti 1881 Pour Femme analogas FM 706 kvepalai moterims
PURE 706 gėlų kvepalai. Kvapas pudrinis, gaivus, minkštas, pojūtis tarsi būtum ką tik iš po dušo, o tave užlieja gėlių aromatas. Tai labai švarus, minkštas ir pudrinis kvapas.
Kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip harmoningą gėlių, medienos ir muskuso natų derinį. Viršutinės žibuoklės, kalendros ir našlaitės natos šiems kvepalams suteikia švelnią ir subtilią pradžią. Kvapui nusistovėjus, narcizo, vandens lelijos ir rožių širdies natos prideda gėlių saldumo, kurį gražiai subalansuoja pagrindinės kedro, sandalmedžio ir muskuso natos, sukurdamos šiltą ir jausmingą pėdsaką.
Dėl lengvo ir gaivaus charakterio FM 706 kvepalai idealiai tinka pavasariui ir vasarai, kai oras šiltas ir gyvybingas. Jis be vargo papildo saulėtas dienas ir švelnius vakarus, palikdamas ore išliekantį kvapą. Dienos metu bet kokiai aprangai ji suteikia moteriškumo ir grakštumo, todėl puikiai tinka biuro aplinkai, pietų meto susitikimams ar kasdienėms išvykoms. Vakare kvepalai skleidžia jausmingą aurą, todėl tai puikus pasirinkimas romantiškoms vakarienėms, pasimatymams ar net oficialioms progoms.
Kvepalai sukurti pasitikinčiai ir rafinuotai moteriai, vertinančiai nesenstantį grožį ir neįvertintą prabangą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pudrinius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į 1881 Pour Femme kvepalų aromatą. Pudriniai gėlių kvapo kvepalai moterims su šipro nata.

PURE FM 706 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, našlaičių lapai, kalendra.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: persikas, vandens lelija, rožė, našlaitė, narcizas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, kedras, santalas, muskusas.
Kvapas: gėlių kvepalai su šipro nata.
Charakteris: minkštas, pudrinis, romantiškas
FM 706 kvepalai įkvėpti 1881 Pour Femme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100706
Kaina: 23.43 €        Cerruti 1881 Pour Femme analogas FM 706 kvepalai moterims

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390706
Kaina: 00.41 €        FM 706 kvepalai įkvėpti 1881 Pour Femme kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. pudriniai kvepalai16:53

    Pudra, bet pudra čia ne sausa, o švelniai kreminė. Man tai vienas iš privalomų kvapnių gyvenimo palydovų, šis kvapas visada yra mano kvepalų kolekcijoje. Naudoju retkarčiais, pagal nuotaiką, bet labai myliu ir gerbiu, vertinu už lankstų, tolygų charakterį, už nuostabų ir paprastą grožį. Vasarą atsigaivinkite, rudenį liūdėkite, o pavasarį dainuokite kartu su saule ir žaluma. Romantiškos, savo vertę žinančios moters aromatas.

    AtsakytiPanaikinti