Gėlių Kvepalai su Vandens Nata Moterims FM 707

Chanel Chance Eau Fraiche analogas FM 707 kvepalai
PURE Royal 707 kvepalai moterims. Kvepalai kupini energijos, dvelkia gaivumu ir primena vasaros iškylas. Kvepalai suteikia gaivumo jausmą visai dienai.
Jo kvapą galima apibūdinti kaip puikų gyvybingų citrusinių vaisių, subtilaus jazmino ir gaivinančių vandens natų derinį. Šis derinys sukuria unikalų ir gaivų aromatą, kuris atspindi citrusinių vaisių sodo esmę.
Dėl gaivinančios ir lengvos sudėties FM 707 kvepalai puikiai tinka šiltesniam metų laikui, pavyzdžiui, pavasariui ir vasarai. Kvapas harmoningai papildo saulėtą orą ir bet kokiai aprangai suteikia lengvumo.
Dėl ryškių natų ir nesenstančio patrauklumo tai puikus pasirinkimas moterims, ieškančioms gaivių ir kupinų energijos kvepalų. Nesvarbu, ar tai būtų saulėta vasaros popietė, ar žavingas vasaros vakaras, šie kvepalai tikrai paliks ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivus Federico Mahora kvepalus vasarai? Šie FM kvepalai savo aromatu panašūs į Chance Eau Fraiche kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vandens nata.

PURE Royal FM 707 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, citrina, apelsinas, mandarinas, lapinės natos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pakalnutė, jazminas, vandens natos
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, persikas, ambra
Kvapas: gėlių su vandens nata.
Charakteris: pilnas energijos, žadinantis vasaros prisiminimus
FM 707 kvepalai įkvėpti Chance Eau Fraiche
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170707
Kaina: 40.33 €        Chanel Chance Eau Fraiche analogas FM 707 kvepalai

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390707
Kaina: 00.41 €        FM 707 kvepalai įkvėpti Chanel Chance Eau Fraiche

1 komentaras:

  1. Anonimiškas13:55

    Linksmas, pasitikintis savimi, pilnas energijos ir švelnus vienu metu. Kvepia kaip unisex su lengvu moterišku posūkiu. Dažniausiai prie šių kvepalų prieinu, kai pasirodo pirmos saulėtos dienos, norisi pasimėgauti gėlių gaiva ir dvasingumu. Labai malonūs citrusiniai gėlių kvepalai šiltajam sezonui. Mėgstu šį aromatą pavasarį ir vasarą, ir net tada, kai noriu į savo gyvenimą įtraukti pavasario ar vasaros. Idealūs kvepalai biurui. Atrodo, kad kvepalai buvo sukurti baltiems marškiniams. Tačiau tuo pačiu metu aromatas yra gana patogus tiek pasimatyme, tiek vakarėlyje.

    AtsakytiPanaikinti