Sultingi Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 708

Ex Nihilo Fleur Narcotique analogas FM 708 kvepalai pigiau
PURE Royal 708 kvepalai moterims. Kvapas harmoningas ir sultingas, todėl tai puikus pasirinkimas šiuolaikinei moteriai, siekiančiai harmonijos.
Kvepalai atsiveria gaivios ir gyvybingos bergamotės pliūpsniu, kuris akimirksniu pakelia dvasią. Kvapo širdyje atsiskleidžia švelnių baltų gėlių puokštė, įskaitant jazminą ir bijūną, sukuriančią žavią ir jausmingą atmosferą. Kvapui nusistovėjus, išryškėja šiltos ir svaiginančios muskuso natos, palikdamos viliojančius pėdsakus, kurie tvyro ore.
Šie išskirtiniai FM 708 kvepalai yra universalūs ir tinkami įvairioms progoms ištisus metus. Dėl savo gėlių esencijos jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes žydinčios gėlės ir šiltas oras puikiai papildo kvapo gaivumą. Tačiau dėl svaiginančio žavesio jis puikiai tinka vakarinei aprangai, pridedant harmonijos prie bet kokio ypatingo įvykio ar romantiško pasimatymo. Tai gali būti geriausi ilgai išliekantys vasaros kvepalai.
Moteris, kuri dėvi šiuos kvepalus, dvelkia grakštumu ir ramybe, be vargo žavi aplinkinius.
Kas įkvėpė sukurti šiuos sultingus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Fleur Narcotique kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 708 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, ličiai, persikas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, bijūnas, apelsinmedžio žiedai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medžio natos, samanos, muskusas
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: harmoningas, sultingas
FM 708 kvepalai įkvėpti Fleur Narcotique
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170708
Kaina: 40.33 €        Ex Nihilo Fleur Narcotique analogas FM 708 kvepalai pigiau

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390708
Kaina: 00.41 €        FM 708 kvepalai įkvėpti Ex Nihilo Fleur Narcotique

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:44

    Vienas iš mano mėgstamiausių gėlių vaisių kvapų. Mėgstu tokius kvepalus. Vidutiniškai saldus ir toks patrauklus, kad norisi įkvėpti ir įkvėpti šio kvapo. Man kvepalai universalūs, tinka bet kokiam sezonui ir paros metu. Ant drabužių išsilaiko ilgiau nei dieną. Labai universali kompozicija, tiks tiek biure, tiek pasivaikščiojimui, tiek pasimatymui.

    AtsakytiPanaikinti