Medžio Kvepalai su Vaisių Natomis Unisex FM 900

Tom Ford Lost Cherry analogas kvepalai PURE Royal 900
PURE Royal 900 vyšnių kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra šilti, saldūs ir gaivūs vienu metu, taip pat medžio ir vaisinių aromato, rafinuoti ir madingi.
Jame susimaišiusios įvairios natos sukuria unikalų vyšnių kvapą. Kvapas prasideda juodųjų vyšnių, karčiųjų migdolų ir vyšnių likerio pliūpsniu, kuris sukuria saldų ir vaisinį akordą. Nusistovėjus saldžiųjų vyšnių kvapui, širdyje atsiskleidžia rožių, jazminų ir rūgščiųjų vyšnių natos, kurios suteikia elegancijos. Galiausiai, pagrindinės natos skrudintų tonka pupelių, sandalmedžio, vetiverijų ir kedro sukuria šiltą pagrindą, suteikiantį kvapui gilumo ir sodrumo. Jis pakankamai saldus, kad būtų skanus, pakankamai sumedėjęs, kad būtų šiltas, ir pakankamai šviežias, kad kvepėtų švara.
FM 900 kvepalai yra universalus kvapas, kuriuo galima mėgautis ištisus metus, tačiau dėl savo jaukių ir guodžiančių savybių jie ypač tinka rudenį ir žiemą. Galima nešioti tiek dieną, tiek vakare, todėl tai yra universalus pasirinkimas bet kokiai progai.
Šis vyšnių aromatas patinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina drąsius ir įmantrius kvapus. Derinkite jį su elegantiška apranga, kad padidintumėte kvepalų žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos vyšnių aromato Federico Mahora 900 kvepalus? Šie FM World kvepalai savo kvapu prilygsta Lost Cherry kvepalų kvapui.

PURE Royal 900 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: juoda vyšnia, vyšnių likeris, kartieji migdolai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, rūgščios vyšnios.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: tongapupės, santalas, vetiveris, kedras.
Kvapas: medienos su vaisių nata.
Charakteris: žavus, nepakartojamas, kerintis vyšnių aromatu
FM 900 kvepalai įkvėpti Lost Cherry aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170900
Kaina: 40.33 €     Kvepalų Tom Ford Lost Cherry analogas FM 900 kvepalai 

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170900.02
Kaina: 22.01 €     Pirkti iš FM World FM 900 kvepalai, vysniu kvapo kvepalai 

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390900
Kaina: 00.41 €     FM 900 kvepalai įkvėpti Lost Cherry kvepalų aromato

Šie FM 900 vyšnių kvepalai turi platų produktų pasirinkimą, kurie yra tokio pat kvapo: namų kvapai su pagaliukaisspintos gaiviklis, prausimosi gelis putoskvepalai pieštukiniaipurškiami namų kvapaikvapas automobiliuikūno purškiklis ir rankų purškiklis. Kvepalų rinkinys jūsų pasirinkimui.
Iš gausaus šio kvapo produktų, (kvapas panašus į Tom Ford Lost Cherry kvapą) jūs galite sukomponuoti puikų pirkinį sau ar dovanų rinkinį jai, mamai, sesei, draugei ar močiutei. Dovanos ir sveikinimai džiugina artimuosius gimtadienio, jubiliejaus, vestuvių, Kalėdų, Valentino ar mamos dienos proga.
Dovanos internetu atvyks tiesiai į namus, darbovietę ar bet kokią kitą jūsų pasirinktą vietą.

2 komentarai:

  1. Vyšnia13:36

    Aromatas šiltas ir jaukus. Malonios migdolų, ryškių vyšnių natos. Laikui bėgant nukrenta viršutinės ir vidurinės natos, įskaitant ir vyšnią, o lieka medžio gabalėliai ir prieskoniai, o tai pat malonu. Iš tiesų, šio kvapo populiarumas yra pagrįstas. Kvapas universalus, tinkantis bet kuriuo metų laiku, galima nešioti žiemą ir vasarą. Vyšnių ir migdolų mėgėjai tai įvertins.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vyšnių migdolai, ilgai išliekantys17:38

    Kiekvieną kartą dėvėdama šiuos kvepalus sulaukiu komplimentų, bet jei nori būti pastebėtas, tai kaip tik tau – manau, kad tai mano firminis kvapas. Man tai kvepia romantika butelyje – seksualu, patrauklu ir šiek tiek saldu. Jei mėgstate migdolų natas, tai tikrai jums. Kvapas pas mane išsilaiko visą dieną 6-7 valandas. Tai pats unikaliausias, skaniausias kvapas. Kvepia kaip įmantrus vyšnių migdolų kvapas. Man tai patinka ir tikiuosi, kad tą kvapą gamins visada.

    AtsakytiPanaikinti