Maisto Papildas Beauty Detox

Maisto papildas Nutricode Beauty Detox
Tai neturintis analogų pasaulyje produktas, kuris tuo pačiu metu pasirūpins Jūsų kūno būkle ir išvaizda. Pašalina toksinus iš organizmo, palaiko odos stangrumą ir atsinaujinimą, taip pat teigiamai veikia sąnarių, veido, plaukų ir nagų būklę. Plokščiosios vingrūnės (kitaip: spirulina) - natūralus ir nepaprastai turtingas augalinių baltymų šaltinis (daugiau nei 60%) - padeda kontroliuoti kūno svorį, skatina toksinų šalinimą ir
suteikia organizmui gyvybingumo. Malpigijos (kitaip: Acerola) vaisių ekstrakte esantis natūralus vitaminas C stimuliuoja kolageno gamybą, tinkamą odos atsinaujinimą bei sąnarių funkcionavimą. Šis išskirtinis maisto papildas sukurtas remiantis naujausiais biotechnologijų pasiekimais ir pagal aukščiausius švaros standartus.

Spirulina – žaliasis super maistas.


Plokščiosios vingrūnės (kitaip: spirulina) – tai išskirtinė jūrų dumblių rūšis priskiriama 10 geriausių superproduktų, juose yra 3 kartus daugiau baltymų nei mėsoje (apie 70%) ir daugiau kalcio nei piene! Tai vienas vertingiausių chlorofilo, beta karotino ir nukleino rūgščių šaltinis iš visų gyvulinės ir augalinės kilmės maisto produktų! Išvalo kepenis ir inkstus nuo toksinų, mažina organizmo rūgštingumą ir naikina „blogąjį” cholesterolį. Dumbliuose esantis fenilalaninas skatina virškinimą ir mažina apetitą. Tai tikrasis „žaliasis auksas” mūsų organizmui.
Ar žinote, kad spirulinoje yra:  visų būtinų aminorūgščių, nepakeičiamų riebalinių rūgščių: oleino, linolo ir linoleno ɣ, vitamino B12, kuris dažniausiai randamas gyvulinės kilmės produktuose, daug kalcio, fosforo ir geležies ir β-karotino.

Aktyvusis kolagenas – vandenynų lobis.


Natūralus, iš žuvų išgaunamas jūrinis kolagenas – tyras ir koncentruotas komponentas – Beauty Detox maisto papildo formulėje yra atsakingas už odos senėjimo procesų stabdymą, odos drėkinimą ir raukšlių matomumo mažinimą. Be to, turi įtakos mažinant sąnarių uždegimus, apsaugo juos nuo pažeidimo, vėlesnio skausmo ar funkcionalumo sutrikimų. Graži, sudrėkinta, jaunai atrodanti oda ir puiki sąnarių būklė – dabar ši nekasdieniška kombinacija yra pasiekiama ir jums.

Aukščiausios kokybės kolagenas:


Nutricode Beauty Detox naudojamo kolageno gamyba yra kruopščiai kontroliuojama kiekviename proceso etape Kokybės Kontrolės Laboratorijoje, o tai garantuoja produkto standartizaciją ir aukščiausio lygio švarumą. FM Beauty Detox naudojamas kolagenas iš kitų rinkoje esančių preparatų išsiskiria įspūdingu hidroksiprolino kiekiu – apie 8%, o tai reiškia, kad produkto sudėtyje yra ne mažiau nei 67% kolageno. Tai aukščiausios kokybės garantija! Malpigijos (kitaip: Acerola) vaisių ekstrakte esantis natūralus vitaminas C stimuliuoja kolageno gamybą ir tinkamą odos atsinaujinimą, turi teigiamos įtakos normaliai energijos apykaitai.

Kaip vartoti maisto papildą Beauty Detox?


Maisto papildai Nutricode Beauty Detox vartojami po 2 kapsules per dieną, užgerkite vandeniu. Maisto papildai nėra maisto pakaitalai.

Kiekis: 60 kapsulių
Kodas: 801014
Kaina: 38.05 €   nutricode beauty detox atsiliepimai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą