Gaivūs Citrusiniai Vaisiniai Kvepalai Unisex FM 903

Tom Ford Neroli Portofino analogas FM 903 kvepalai internetu
PURE Royal 903 kvepalai vyrams ir moterims. Tai unisex citrusų ir vaisių kvapas, kurį tiek vyrai, tiek moterys galėtų lengvai dėvėti kasdien. Šis aromatas yra harmoningas gaivių citrusinių vaisių natų ir subtilių gėlių mišinys, sukuriantis gaivų ir prabangų kvapą.
Šių kvepalų kvape vyrauja ryškios neroli, bergamotės ir citrinos natos, suteikiančios jiems ryškų ir aštrų charakterį. Šias citrusines viršutines natas papildo apelsinų žiedų, jazminų užuominos, suteikiančios gilumo. Kvapas įsitvirtina švelniame ir elegantiškame persikų ir muskuso pagrinde, sukurdamas šiltą ir jausmingą pėdsaką.
FM 903 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai jo gaivinančios ir pakeliančios nuotaiką kvapo savybės puikiai papildo saulėtą ir nerūpestingą aplinką. Tai puikus pasirinkimas karštoms vasaros dienoms ir visada galite pasiimti šiuos kvepalus, kai vykstate į šiltus kraštus. Dėl gaivių ir citrusinių natų jis yra idealus pasirinkimas kasdienai, nesvarbu, ar dalyvautumėte vakarėlyje, ar vaikščiotumėte paplūdimiu.
Šie išskirtiniai kvepalai skirti tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems rafinuotą prabangą ir polinkį į klasikinius bei nesenstančius kvapus. Jis skleidžia energijos suteikiantį ir teigiamą kvapą, kuris puikiai papildo gerai apsirengusį asmenį. Nesvarbu, ar esate vyras, ar moteris, šie kvepalai suteikia žavesio bet kokiai aprangai – nuo kasdienių prašmatnių ansamblių iki kasdienių drabužių.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaiviai pozityvus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į TF Neroli Portofino kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 903 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, citrina, apelsinų eterinis aliejus, rozmarinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Neroli aliejus, apelsinmedžio žiedai, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, persikas.
Kvapas: citrusinis su vaisių nata.
Charakteris: energizuojantis, pozityvus
FM 903 kvepalai įkvėpti Neroli Portofino aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170903
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford Neroli Portofino analogas FM 903 kvepalai internetu

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390903
Kaina: 00.41 €     FM 903 kvepalai įkvėpti Neroli Portofino kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Pasiilgusi kelionių14:11

    Prisiminimai apie gerus laikus iš Graikijos salos. Kvapas yra seksualus, stilingas, pozityvus, nekaltas, tuo pačiu metu yra modernus ir nėra saldus. Sulaukiu daug komplimentų, kaip fantastiškai kvepia kvepalai. Leidžia jaustis tarsi atostogaučiau mažose, puošniose Graikijos salose. Vasara kvepalų buteliuke.
    Tai nuostabaus kvapo kvepalai ir tai yra mano antrasis buteliukas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sigita11:57

    Mėgstu citrusinius ir šviežius kvapus. Pradžioje kvapas kiek atšiaurus, bet po pusvalandžio nerealiai apima citrusinis gaivumas, kvepia labai brangiai. Jau seniai taip nesižavėjau naujais kvepalais. Šis kvapas tikrai tinka vasarai.

    AtsakytiPanaikinti