Maisto Papildas Colostrum Extra Immunity

Maisto papildai Nutricode Colostrum Extra Immunity
Maisto papildas palaikantis imunitetą. Sudėtyje yra pirmojo karvės pieno po veršiavimosi (krekenų) ir iš jūros dumblių išgautos spirulinos, kurie padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.
Ypatingai rekomenduojama žmonėms, kenčiantiems nuo psichinio ir fizinio streso, daug dirbantiems, pervargusiems, norintiems greitai sustiprinti savo imunitetą.

Sudėtinga kompozicija, puikiai palaikanti imunitetą.


Laktoferinas aprūpina naujagimius maistinėmis medžiagomis ir suteikia jiems antibakterinę apsaugą. Peptidai, kuriuose yra daug prolino (PRP), palaiko normalų imuninės sistemos vystymąsi. Baltymuose yra egzogeninių aminorūgščių, kurios yra specifinė imuninės sistemos „statybinė medžiaga”. Imunoglobulinai (antikūnai) palengvina daugelį sisteminių ligų eigą ir palaiko aktyvų imunitetą apsaugodami nuo infekcijų. Vitaminai B6, C ir D bei cinkas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. Plokščioji vingrūnė (kitaip: spirulina) pasižymi dideliu pilnų baltymų, organinės kilmės maistinių mikroelementų, įskaitant vertingą γ-linoleno riebalų rūgštį (GLA) ir biologiškai prieinamą geležį, kiekiu.

Kaip vartoti maisto papildą Colostrum Extra Immunity?


Maisto papildai Nutricode Colostrum Extra Immunity vartojami per burną po 1 tabletę ryte ir vakare, užsigerkite vandeniu. 
Talpa: 19,4 g, 22,2 g
Kodas: 801034
Kaina: 103.66 €   nutricode colostrum extra immunity atsiliepimai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą