Maištingi Rytietiški Kvepalai Unisex FM 904

Le Labo Santal 33 analogas FM 904 kvepalai internetu pigiau
PURE Royal 904 unisex kvepalai. Kvepalai garsėja savo drąsiu ir išskirtiniu kvapu. Šis unisex aromatas apima harmoningą šiltų, medienos natų ir maištingų prieskonių mišinį, todėl tai yra gražus meno kūrinys.
Kvepalai skleidžia sodrų kreminį sandalmedžio aromatą, kurį papildo kardamono, kedro ir odos natos. Sudėtinga kompozicija puikiai suderina maištingumą ir drąsą. Kvapas atsiskleidžia palaipsniui, su kiekviena valanda atskleisdamas savo gilumą ir sudėtingumą.
Dėl šilto ir maištingo pobūdžio kvepalai ypač tinka vėsesniems mėnesiams, tokiems kaip ruduo ir žiema, sukeldami jaukią ir intymią atmosferą. Tačiau kiti kvepalų entuziastai taip pat mėgsta jį dėvėti pavasario ir vasaros vakarais, kai temperatūra nukrenta, o kvapas sukuria patrauklų kontrastą su aplinka.
FM 904 kvepalai patiks tiek vyrams, tiek moterims, kurie dvelkia pasitikėjimu ir laisva dvasia. Šis aromatas pritraukia asmenis, kurie vertina unikalius ir netradicinius kvapus, siekiančius pabrėžti savo asmeninį stilių. Jo viliojantis vyriškų ir moteriškų natų mišinys leidžia peržengti tradicines ribas, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta individualumą ir saviraišką. Kvapas be vargo papildo įvairius stilius – nuo kasdienės iki oficialios aprangos. Tai drąsus ir maištingas aromatas, tinkantis rudens ir žiemos sezonui. 
Kas įkvėpė sukurti šiuos maištingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu yra panašūs į Santal 33 kvepalų kvapą. Maištingi, rytietiški unisex kvepalai.

PURE Royal FM 904 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kmynai, kardamonas, ciklamenas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: smilkalai, vilkdalgis, žemės natos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, oda, santalas.
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: maištingas, drąsus, žvalus
FM 904 kvepalai įkvėpti Santal 33 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170904
Kaina: 40.33 €    Kvepalų Le Labo Santal 33 analogas FM 904 kvepalai internetu pigiau

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390904
Kaina: 00.41 €     FM 904 kvepalai įkvėpti Santal 33 kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. FM Unisex Kvepalai15:26

    FM kvepalai PURE Royal Unisex moteris ir vyrams. Kvepalai savo kvapu tinka tiek vyrams tiek moterims. FM Pure Royal Unisex kvepalai išskirtinio skonio moerims ir vyrams. Kvepalų kvapas Unisex perkamiausi. Piguūs, geri, išskirtiniai, prabangūs, originalūs Federico Mahora kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas11:04

    Įdomus sūrumo ir saldumo derinys. Man patinka – tokia laisvę mylinti dvasia, svajonės kvapas, stiprybės kvapas. Ant odos jis skamba subtiliai ir harmoningai. Man kvapas labai brangus. Kaip brangus automobilis su odiniu salonu. Jis tapo mėgstamiausiu mano kolekcijoje ir puikiu šio šilto rudens palydovu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabūs kvepalai18:40

    Man patinka sandalmedžio kvapas. Kvapas iš pradžių atsiskleidžia kaip labai stiprus ir beveik aštrus su daug prieskonių, bet po kelių minučių jis pradeda virsti į tikrai gražų ir priklausomybę sukeliantį sandalmedžio, naujos odos, šiek tiek švelnų pudrinį gėlių kvapą. Dabar visiškai suprantu, kodėl tiek daug moterų ir vyrų mėgsta šį kvapą. Aš labai myliu šiuos kvepalus ir dažnai juos nešiosiu.

    AtsakytiPanaikinti