Maištingi Gėlių Kvepalai su Rytietiška Nata FM 446

Kvepalų Givenchy L'Interdit analogas FM 446 kvepalai
FM 446 gėlių kvepalai moterimsJo kerintis kvapas – tai darnus gėlių, medienos ir rytietiškų natų derinys, kvepiantis pavasariu, artėjančiu į vasarą.
Dėl subtilios, bet galingos sudėties kvepalai sukuria paslaptingumo ir jausmingumo potyrį. Viršutinės apelsinų žiedų ir jazminų natos susipina su tuberozės ir vetiverijų širdies natomis, o pagrindinės pačiulių ir vanilės natos suteikia aromatui gilumo ir sodrumo. Šis išskirtinis derinys kvapą padaro nesenstantį ir modernų, todėl šie FM 446 kvepalai tinka bet kokiai progai.
Tai universalus kvapas, kurį galima nešioti ištisus metus. Dėl gėlių atspalvių jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, todėl šiltam orui suteikia gaivumo ir moteriškumo. Tačiau šiltos ir jaukios pagrindinės natos taip pat yra jaukus pasirinkimas šiltesniais rudens ir žiemos mėnesiais.
Kvapas skirtas moteriai, kuri nebijo būti drąsi ir paslaptinga, palikdama ilgalaikį įspūdį, kad ir kur bekeliautų. Kvepalų kvapas įkūnija jėgą ir patrauklumą, todėl puikiai tinka moderniai, nepriklausomai moteriai, vertinančiai prabangą ir rafinuotumą.
Svarbiausia yra pasirinkti aprangą, kuri atspindėtų jūsų asmeninį stilių ir kartu leistų kvepalams suspindėti.
Kas įkvėpė sukurti šiuos maištingi Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu yra panašūs į L'Interdit kvepalų kvapą

PURE FM 446 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, obuolys, hiacintai, apelsinų eterinis aliejus
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsino žedai, jazminas, tuberožė, rožė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, vanilė, muskusas, kašmyro mediena, sausas gintaras, heliotropas
Kvapas: gėlių kvepalai su rytietiška nata.
Charakteris: maištingas, jausmingas
FM 446 kvepalai įkvėpti L'Interdit aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100446
Kaina: 23.43 €       Kvepalų Givenchy L'Interdit analogas FM 446 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390446
Kaina: 00.41 €        FM 446 kvepalai įkvėpti L'Interdit kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. Man šie kvepalai yra tobuli!!! Jie yra saldūs ir jausmingi, kaip gėlės, kurias gauni pasimatymo metu, jis taip pat turi stiprų medienos kvapą, dėl kurio jaučiuosi seksuali. Gėlių kvapas puikiai tinka bet kokio amžiaus moteriai. Puikūs kvepalai turite juos nusipirkti ir tikrai jais mėgausitės. Gera kaina ir geras pristatymas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anonimiškas21:06

      Man jie rudeniui ir žiemai. Šiandien oras vėsus, kvepia gaiviai ir saldžiai. Tai yra geras pasirinkimas vakarui arba ilgai, šaltai, niūriai žiemai.

      Panaikinti
  2. Puikūs kvepalai17:01

    Atrodo labai saldus, bet tikrai unikalus kvapas. Man patinka šie kvepalai, bet neturiu vieno išskirtinio kvapo, nes mėgstu daugybę kvapų. Man patinka įvairūs kvepalai su daugybe skirtingų natų. Šis kvapas tikrai ilgai išlieka ant manęs, sakyčiau, 6 valandas. Kvapas ant drabužių išlieka kelias dienas. Naudojau rudeniui ir žiemai. Išeidama vakare pasipurškiu tik 2-3 kartus.

    AtsakytiPanaikinti