Sultingi Gėlių Kvepalai su Medžio Nata FM 445

Ch Dior Joy analogas kvepalai FM 445 pigiau
FM 445 gėlių kvepalai moterims. Šie kvepalai primena, kaip kasdienose akimirkose rasti džiaugsmingų palaimos akimirkų. Šių kvepalų kvapas – švytinti, gėlių puokštė, dvelkianti džiaugsmu ir laime.
Viršutinės kvapiosios bergamotės ir mandarinų natos sukuria gaivų ir sultingą pradinį įspūdį. Kvapo širdyje atsiskleidžia graži gėlių kompozicija, kurioje yra rožių ir jazminų, kurie suteikia elegancijos ir moteriškumo. Galiausiai, pagrindinės kreminio sandalmedžio ir šilto muskuso natos paskleidžia jaukų ir jausmingą kvapą.
Dėl savo ryškios ir pakilios prigimties FM 445 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes puikiai papildo linksmą ir saulėtą šių metų laikų orą. Be to, dėl lengvo ir gaivaus charakterio jis idealiai tinka kasdieniam dėvėjimui, nesvarbu, ar tai būtų kasdienė išvyka, ar profesionali aplinka.
Šie išskirtiniai kvepalai skirti šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri gyvenimą priima pozityviai ir džiaugsmingai. Kvepalai skirti moteriai, kuri spinduliuoja laime ir skleidžia teigiamą energiją.
Kad atrodytumėte kasdieniškai ir atsipalaidavusi, kvepalai puikiai dera prie suknelės ar džinsų ir stilingos palaidinės.
Kas įkvėpė sukurti šiuos sultingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu galimai panašūs į Joy kvepalų kvapą

PURE FM 445 kvepalų natos:
Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, nektarinas
Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, sausmedis, vandens lelija
Gilumos (Bazinė) gaida: sandalmedis, vanilė, muskusas

Kvapas: gėlių kvepalai su medžio nata.
Charakteris: džiaugsmingas, vibruojantis, sultingas
FM 445 kvepalai įkvėpti Joy aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100445
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dior Joy analogas FM 445 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390445
Kaina: 00.41 €        FM 445 kvepalai įkvėpti Joy kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas21:38

    Dabar rugpjūtis su vėsiais rytais ir karštomis popietėmis, o kvapas nepastebimai lydi mane visą dieną. Kvapas yra universalus, malonus ir tinka bet kokiai situacijai, bet kuriuo metų ar dienos metu.

    AtsakytiPanaikinti