Viliojantys Rytietiški Kvepalai su Medžio Nata FM 821

Paco Rabanne 1 Million Lucky analogas FM 821 kvepalai internetu
PURE Royal 821 kvepalai vyrams. Jo kvapas yra harmoningas gaivių, medienos ir rytietiškų natų mišinys, sukuriantis gaivų ir šiltą kvapą vienu metu.
Jis atsiveria gaivia pradžia, po kurio pasigirsta šilta kvepalų širdis ir galiausiai įsitaiso į jausmingą ir žavingą pagrindą. Unikalus šių natų derinys sukuria kvapą, kuris yra ir savitas, ir charizmatiškas.
Šis išskirtinis kvapas puikiai tinka visais metų laikais, todėl tai yra universalus pasirinkimas ištisus metus. Nesvarbu, ar mėgaujatės šiltu vasaros apkabinimu, ar jaukia žiemos atmosfera, FM 821 kvepalai puikiai papildys bet kokį susibūrimą.
Jis skirtas charizmatiškam, pasitikinčiam vyrui, kuris vertina energijos suteikiantį ir viliojantį kvapą. Derinkite jį su įvairiais drabužiais, kad kiekvienai progai pridėtumėte harmonijos.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus viliojančius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į 1 Million Lucky kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 821 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, slyva, plūduriuojanti mediena
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: lazdyno riešutas, kedras, baltasis medus
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačulis, samanos, sausa mediena
Kvapas: rytietiškas su medžių nata.
Charakteris: energingas, charizmatiškas, viliojantis
FM 821 kvepalai įkvėpti 1 Million Lucky aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170821
Kaina: 40.33 €        Paco Rabanne 1 Million Lucky analogas FM 821 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeriai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390821
Kaina: 00.41 €        FM 821 kvepalai įkvėpti 1 Million Lucky kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas11:47

    Šie kvepalai saldūs, gaivūs, bet ir labai unikalūs. Šiame aromate yra pačiulių ir medienos natos, kurios suteikia viliojantį, tačiau stiprų aromatą. Kvapas nepamirštamas, taip kvepėti norėsis visą dieną.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas12:59

    Man patinka šie kvepalai ir aš nusipirkau kvepalų buteliuką sau. Spektaklis nuostabus! Aš iš tikrųjų manau, kad kvepalai labai gerai kvepia.
    Grįžau namo, įdėjau megztinį į spintą, po 2 dienų ištraukiau megztinį, vėl jį vilkėjau ir jis vis dar turėjo kvepalų kvapą.

    AtsakytiPanaikinti