Ką Rinktis Tualetinį Vandenį ar Kvepalus?

Tualetinis vanduo ar kvepalai - kas geriau? Tai priklauso tik nuo jūsų pasirinkimo. Tualetinis vanduo labiau skirtas kasdieniniam naudojimui. Jo trumpalaikis aromatas puikiai tinka darbo metu, pasivaikščiojimams, sportui, apsipirkimui, laisvalaikiui. Jei einate į iškilmingą vakarienę ar dėvite
suknelę ypatingomis progomis, tokiu atveju geriau pasirinkti kvepalus, nes jų kvapas yra sodresnis ir išlieka ilgiau. Tačiau daugelis šiuolaikinių gamintojų, sprendimo teisę, kur ir kaip naudoti jų sukurtus produktus palieka vartotojams. Nes tik tinkamai parinktas aromatas gali pabrėžti jūsų įvaizdį ir eleganciją.
Kvapusis vanduo ar tualetinis vanduo?
Tualetinis vanduo populiarus yra dėl mažesnės kainos ir įvairių talpų. Tokio tipo kvepalų gaminiai turi trūkumų: jie yra suvartojami daug greičiau, o jų kvapas išlieka trumpiau. Tačiau kasdieniniam naudojimui, įprastomis aplinkybėmis tualetinis vanduo yra puikus pasirinkimas. Kvepalai dažniausiai naudojami ypatingomis progomis. Šis produktas turi neabejotinų privalumų: ilgai išliekantį kvapą, optimalios kainos ir kokybės pusiausvyrą.
Kvepalams šiuolaikiniame pasaulyje keliami ypatingi reikalavimai. Kvapas turėtų pabrėžti savininko statusą, derėti tik su jam būdingu individualiu kvapu, sudaryti įspūdį priešingos lyties atstovams ir kt. Nors dar prieš 150 metų kvepalai nebuvo skirstomi į vyriškus ar moteriškus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą