Šilti ir Saldūs Gėlių Kvepalai Moterims FM 443

Giorgio Red analogas kvepalai FM 443 pigiau
FM 443 gėlių kvepalai moterimsŠių FM kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip šiltą, sodrų ir elegantišką gėlių ir medienos natų derinį.
Ją atidaro energingų juodųjų serbentų ir bergamočių pliūpsnis, kuris akimirksniu pakelia nuotaiką. Kvapo širdyje atsiskleidžia jazminų, pakalnučių ir ylang-ylang puokštė, suteikianti moteriškumo ir elegantiškumo. Kvapui vystantis, išryškėja šiltos ir medienos bazinės kedro, sandalmedžio ir pačiulių natos, sukuriančios išliekantį ir romantišką aromatą.
FM 443 kvepalai ypač tinka rudens ir žiemos sezonams, kai jų šiltos ir jaukios natos dera su vėsesniu oru. Tai taip pat universalus kvapas, galintis sklandžiai pereiti nuo dienos prie naktinio kvapo.
Šis aromatas skirtas šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri vertina nesenstančią eleganciją ir nori padaryti ilgalaikį įspūdį.
Svarbiausia rasti tinkamą balansą tarp elegantiškumo ir romantikos, kad būtų sukurtas darnus ansamblis, įkūnijantis šių kvepalų esmę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu yra panašūs į GA Red kvepalų kvapą

PURE FM 443 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: apelsinas, bergamotė, juodieji serbentai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, apelsinų žiedas, kvapieji kanangai, pakalnutės
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, sandalmedis, vanilė
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: elegantiškas, viliojantis, šiltas
FM 443 kvepalai įkvėpti Red aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100443
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Giorgio Red analogas FM 443 kvepalai

Pigūs FM kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390443
Kaina: 00.41 €        FM 443 kvepalai įkvėpti Red kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas19:58

    Dabar tai yra mano mėgstamiausias rytietiškas kvapas. Puikus kvapas, ką aš galiu pasakyti. Senoji mokykla, šiuose kvepaluose galima rasti visko, bet daugiausiai daug gėlių. Labai moteriškas aromatas.

    AtsakytiPanaikinti