Nebrangūs Gėlių Vaisių Kvepalai Moterims FM 437

Kvepalai moterims FM 437 analogas Boss The Scent
Kvapas pilnas saldumo PURE 437Tai viliojančių ir dangiškų natų mišinys, sukuriantis viliojančią ir dangišką aurą aplink ją dėvinčią moterį.
Šių kvepalų kvapas geriausiai apibūdinamas kaip šiltas ir gundantis aromatas. Jis atsiveria vaisių ir gėlių akordais, įskaitant persikų ir frezijų, kurie suteikia gaivumo. Jam vystantis, osmantuso žiedų ir kakavos širdies natos suteikia kvapui gilumo ir sudėtingumo. Bazinės vanilės ir gintaro akordų natos suteikia tvyrančią šilumą, kuri palieka ilgalaikį įspūdį.
Dėl šilto ir gurmaniško pobūdžio FM 437 kvepalai ypač tinka vėsesniems metų laikams, tokiems kaip, rudeniui ir žiemai. Dėl viliojančių savybių jis puikiai tinka vakaro renginiams ir romantiškiems pasimatymams.
Moteris, kuri dėvi šiuos kvepalus, yra elegantiška, pasitikinti savimi ir be vargo žavi. Ji dvelkia paslaptingumu ir jausmingumu, savo magnetiniu buvimu pritraukia aplinkinius. Šie kvepalai papildo jos asmenybę, sustiprina jos žavesį ir palieka ilgalaikį įspūdį. Taigi pasimėgaukite kvepalų kerais ir leiskite jiems paryškinti jūsų natūralų žavesį ir patrauklumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pilnus saldumo Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į Bos The Scent kvepalų kvapą. FM gėlių kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 437 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, braškė, šviežios gėlės
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: persikas, osmantas, avietiniai makaronai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kakava, gintaras, vanilė
Kvapas: gėlių kvepalai.
Charakteris: patrauklus, pilnas saldumo
FM 437 kvepalai įkvėpti The Scent aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100437
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Boss The Scent analogas FM 437 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390437
Kaina: 00.41 €        FM 437 kvepalai įkvėpti The Scent kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas13:38

    Saldus, švelnus ir viliojantis aromatas. Tikrai ne šedevras, bet gana padoraus kvapo kvepalai. Šiltajam metų sezonui pats tas, o tiksliau manau, kad kvepalai vasarai. Šleifo nepalieka. Laikosi vidutiniškai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:27

    Šie FM kvepalai mane įsimylėjo iš pirmo įkvėpimo. Švelnus saldus kvapas su persikais man puikiai tiko žiemą. Šaltu oru jis kvepėjo saldžiai ir karameliškai, apgaubiančiu ir tirštai. Kvapas, mano nuomone, yra nesenstantis ir tiks absoliučiai kiekvienai merginai. Man tai žiemos ir Kalėdų kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti