Šviežių Gėlių Aromato Kvepalai Moterims FM 700

Lanvin Eclat d'Arpege analogas FM 700 kvepalai
Nebrangūs, moteriški gėlių aromato kvepalai PURE 700Jo kvapas gali būti apibūdinamas kaip saldus ir lengvas, bet ne per saldus, nieko per stiprus ar per lengvo.
Kvapas atsiveria putojančiomis viršutinėmis citrinų ir obuolių natomis, kurios akimirksniu pakelia nuotaiką. Kvapui vystantis, atsiskleidžia pakalnučių ir bijūnų širdies natos, kurios suteikia saldumo ir jausmingumo. Galiausiai, pagrindinės gintaro, muskuso ir kedro natos sukuria šiltą ir moterišką pėdsaką, kuris išlieka ant jūsų odos ir rūbų.
FM 700 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai ore tvyro džiaugsmo ir gyvybingumo jausmas. Puikiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar einate į biurą, ar mėgaujatės pietumis su draugais ar kolegomis. Dėl lengvos ir gaivios sudėties jis idealiai tinka šiltesniam orui, nes suteikia gaivos ir pakylėjimo.
Šis aromatas skirtas moderniai ir grakščiai moteriai. Kai reikia derinti aprangą su šiais kvepalais, pagalvokite apie lengvus ir erdvius drabužius, kurie atspindi kvepalų esmę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos geidulingus Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į d'Arpege kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai moterims su vaisių nata.

PURE FM 700 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrina, obuolys, našlaičių lapai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: bijūnas, pakalnutė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, gintaras
Kvapas: gėlių kvepalai.
Charakteris: moteriškas, geidulingas
FM 700 kvepalai įkvėpti d'Arpege aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100700
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Lanvin Eclat d'Arpege analogas FM 700 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390700
Kaina: 00.41 €        FM 700 kvepalai įkvėpti d'Arpege kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Geri, malonūs pavasariniai kvepalai moteriai, kai norisi gėlių kuo greičiau. Apskritai aš mėgstu bijūnus, jis palieka savotiško vėsumo jausmą. Ir aš nepajutau per didelio saldumo šiame kvape, kuris man patiko.

    AtsakytiPanaikinti