Įžūlus Šiltas Rytietiškas Kvepalų Aromatas FM 431

Moteriski kvepalai batelis FM 431 Carolina Herrera Good Girl
Pigūs moteriški kvepalai PURE 431Tai puikus kontrastingų natų derinys, sukuriantis įžūlų ir jausmingą kvapą.
Kvepalų kvapas yra darnus gėlių ir rytietiškų akordų derinys. Jis prasideda maloniomis saldžių ir vaisių natomis, įskaitant sultingą bergamotę ir sultingą obuolį. Širdyje atsiskleidžia moteriškų gėlių puokštė, tokia kaip subtilus jazminas ir romantiška pakalnutė, kuri suteikia žavesio. Tada aromatas virsta šiltu ir jausmingu pagrindu, kuriame yra muskuso ir kreminės tonka pupelės. FM 431 kvepalai sukurti taip, kad užfiksuotų moters asmenybės dvilypumą, su šviesių ir tamsių natų mišiniu, sukuriančiu sudėtingą ir intriguojantį aromatą.
Dėl sodrios ir šiltos sudėties jis ypač patrauklus vėsesniais rudens ir žiemos sezonais. Jis suteikia įžūlumo ir patrauklumo bet kokiai aprangai, todėl tai yra tobulas kvapas įsimintinai ir įspūdingai išvaizdai.
Šis aromatas sukurtas pasitikinčiai ir šiuolaikiškai moteriai, kuri apima savo dvejopą prigimtį. Jis skirtas moteriai, kuri yra ir saldi, ir įžūli, jausminga ir drąsi.
Kas įkvėpė sukurti šiuos įžūliai šiltus Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į Good Girl kvepalų kvapą. Rytietiški FM kvepalai moterims su gėlių nata.

PURE FM 431 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, obuolys
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, pakalnutė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: tongapupės, muskusas
Charakteris: įžūlus, jausmingas, intriguojantis
FM 431 kvepalai įkvėpti Good Girl aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100431
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Carolina Herrera Good Girl analogas FM 431 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390431
Kaina: 00.41 €        FM 431 kvepalai įkvėpti Good Girl kvepalų aromato

4 komentarai:

  1. Anonimiškas21:37

    Ryškus, malonus ir savo išskirtiniu kvapu patraukiantys kvepalai. Gal jo ir nereiktų naudoti kiekvieną dieną, bet vakarui tai manu labai tinka. Kvepalai savo grožį atskleidžia ne iš karto, o per keletą valandų. Šis aromatas tinka toms moterims, kurios mėgsta saldžius, ryškius ir ilgai išliekančius kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kvepalai labai moteriški12:16

      Šie rytietiški kvepalai labai moteriški, tačiau teks įsigyti ir išbandyti, kad įvertintumėte patys. Kvapas nuostabus, tai tarsi gaivumo, bet kartu ir kažko saldaus mišinys. Kvapas išlieka visą dieną.

      Panaikinti
  2. vieni geriausių kvepalų moterims11:41

    Kvepalai nuostabūs, seksualūs, jausmingi ir saldūs. Išbandžiau šiuos kvepalus ant savo marškinių ir nustebau, kad po kelių dienų jie vis dar kvepia. Tai tobulas kvapas nakčiai. Nesvarbu, ar tai būtų pasimatymų vakaras, ar tiesiog atsitiktinis pasibuvimas su draugais ar šeima. Kvapas šiltas, bet lengvas ir leidžia jaustis labai seksualiai. Įsigiję šiuos kvepalus tikrai nenusivilsite.

    AtsakytiPanaikinti
  3. aromatas gundantis18:26

    Man šis aromatas gundantis, šiltas, apgaubiantis. Aromatas charakteringas, atpažįstamas, manau, be dėmesio jame neliksite. Šaltyje, manau, nedidelėmis dozėmis galima nešioti ir dieną. Na, vakariniams renginiams, pasimatymams tiks.
    Rytietiška gėlių kvepalų kompozicija sužadina mintis apie žavią, kuklią, tačiau savimi pasitikinčią, žinančią savo vertę merginą.

    AtsakytiPanaikinti